Stiri

LG Q6 apare deja in Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Se pare ca nu ne mai desparte prea mult timp pana la lansarea oficiala a versiunii mini de LG G6. Noul model LG Q6 apare deja in baza de date Geekbench, la doar cateva zile dupa ce leaker-ul Evan Blass anunta pe Twitter ca LG Electronics pregateste o astfel de versiune mini pentru gama G6.

LG Q6 in Geekbench: specificatii

Noul device al LG apare asadar in aceasta baza de date foarte cunoscuta, dar care din pacate, nu ne ofera atat de multe detalii pe cat ne-am fi dorit. Totusi, aflam faptul ca device-ul va avea in spate o platforma de la Qualcomm, ceea ce nu putem spune ca vine ca o surpriza.

Modelul ales de LG este un octa-core Snapdragon 430, tactat la frecventa de 1.4 Ghz. Acest tip ce procesor va fi cuplat cu o memorie RAM de 3GB si foarte probabil cu 32 GB spatiu de stocare a datelor (neconfirmat inca prin intermediul Geekbench).

LG Q6

Din aplicatie descoperim de asemenea ca LG Q6 va rula cel mai nou sistem de operare Google, Android Nougat, versiunea 7.1.1. Ce altceva mai stim despre acest terminal, in afara acestor informatii oferite de Geekbench?

In primul rand faptul ca device-ul va avea un super display, cu diagonala de 5.4 inch si un raport 18.5:9. Ceea ce suna neasptat de bine! Display-ul va fi unul de tip Full Vision, asa cum gasim pe modelul de top al companiei LG din acest an. Din nou: foarte bine!

Tinand cont de specificatiile Geekbench care anunta un Snapdragon 430 de 1.4 Ghz, anticipam ca rezolutia nu va fi insa una impresionanta, dar chiar si-asa, LG Q6 suna bine la acest capitol.
Vom vedea daca selfie-cam-ul va fi intr-adevar de 8 megapixeli asa cum anunta chinezii de Gizbot. Pe de alta parte, camera principala va fi aproape sigur una de 13 megapixeli.

Pana la ora in care vom afla specificatiile oficiale ale acestui terminal, despre care Evan Blass a vorbit in premiera acum o saptamana, mai este destul de putin timp. Este destul de probabil ca LG Q6 sa fie prezentat chiar saptamana viitoare, sau cel tarziu pana la finalul lunii iulie. Ramaneti alaturi de noi!

Summary
LG Q6 apare deja in Geekbench
Article Name
LG Q6 apare deja in Geekbench
Description
LG Q6, versiunea mini a terminalului LG G6, varful de gama al companiei LG in 2017, apare deja in baza de date a Geekbench
Author
Publisher Name
Catmobile