Stiri

LG pregateste deja LG V30, un smartphone care va fi echipat cu Snapdragon 835

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG V30 va fi urmasul modelului LG V20 cu care compania a reusit sa impresioneze piata in 2016. Anul trecut, LG a inregistrat venituri de 12.79 miliarde de dolari si un profit de peste 1 miliard de dolari provenit insa in mare parte din sectoarele aplicatii de casa, electrocasnice, aparate de aer conditionat si diverse dispozitive electronice.

LG V30 va beneficia de 6GB RAM si de procesorul Snapdragon 835

Divizia smartphone a LG s-a remarcat in 2016 doar prin modelul LG V20, care a devenit cel mai bine vandut smartphone al companiei la aceasta ora. Daca te numeri printre posesorii acestui smartphone sau esti interesat de achizitionarea sa, te invitam sa arunci o privire peste huse LG V20 pentru a alege cea mai potrivita husa pentru telefonul tau. Succesul asigurat de LG V20 companiei i-a determinat pe cei de la LG Electronics sa mizeze aproape totul pe viitorul varf de gama al companiei si pe maxim alte doua telefoane interesante. Printre ele se numara si LG V30. Conform presei de specialitate din China, LG isi focuseaza atentia pe acest smartphone, care cel mai probabil „va beneficia de aportul unui procesor de mare calitate, Snapdragon 835” confirma si site-ul GSMArena.

LG V30

LG V30 (sursa foto mobikart.com)

LG V30 va fi echipat cu o camera frontala duala si cu o memorie impresionanta de 6GB RAM si ar urma sa fie lansat conform presei chineze in a doua parte a acestui an. Miza este una foarte mare pentru LG Electronics care a pierdut foarte mult teren nu doar la capitolul flagship ci si pe sectorul mid-range. Pana atunci, pe 26 februarie cu ocazia Mobile World Congress 2017, LG va arunca pe piata smartphone-ul LG G6, un terminal despre care se vorbeste frumos si care este de asteptat sa atinga un numar impresionant de vanzari, aparent aproape de cifrele LG V20. LG G6 si viitorul LG V30 par cele doua mari pariuri ale companiei in acest an.

Cine este LG Group?

LG Group este al doilea mare nume din domeniul electronicelor din Coreea de Sud. Concernul infiintat de Koo-In Hwoi va aniversa in acest an 70 de ani de existenta. Sub deviza „Life’s Good”, LG a inregistrat venituri record in ultimii ani de cand la conducerea companiei a ajuns presedintele executiv Koo Bon-Moo. La ora actuala LG Group are peste 180 de mii de angajati si isi divizeaza activitatea in patru mari divizii: LG Electronics, LG Display, LG Telecom si LG Chem. Daca esti interesat de noul flagship al companiei, ramai pe site-ul nostru pentru mai multe informatii legate de cel mai asteptat produs al anului conceput de LG. Pana atunci, arunca o privire peste sectiunea huse si folii LG, acolo unde in curand vei gasi inclusiv huse si alte accesorii pentru noul varf de gama al companiei sud-coreene.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes