Reviews

Lg k4 review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Lg K4 – Find your style

In 2016, Lg a lansat linia K pentru device-urile sale, iesind la rampa cu k10 si k7. Anuntat in ianuarie anul acesta, Lg K4 este un smartphone din gama entry-mid range, la un pret accesibil, facandu-l alegerea potrivita pentru utilizatorii care nu vor sa cheltuie prea mult cu un telefon, dar totusi sa aiba acces la internet si aplicatii.

Ecranul lui k4 este un LDC capacitiv IPS de 4.5 inci cu 16 milioane de culori si o rezolutie de 854×480, avand totodata o densitate de 217 pixeli per inch. Designul carcasei este optimizat pentru folosirea cu o singura mana, iar spatele este construit din plastic texturat, avand butoanele power si volume pe laterale. Culorile disponibile oferite de producator sunt: indigo, alb si albastru. Camera principala are un senzor de 5 megapixeli, cu diafragma f/2.8, autofocus si blit led, iar camera secundara beneficiaza de un senzor de 2 megapixeli cu o apertura de f/2.8. In modul video, camera principala este capabila sa inregistreze 720p la 30 de cadre pe secunda.

? Cauta husa si accesorii pentru Lg K4 »

Chipseturile oferite sunt in numar de doua, fiecare avand un procesor diferit. Astfel pentru Mediatek k120/130 e avem un Cortex A-53 de 1 GHZ, iar pentru Snapdragon 210 avem un quad-core Cortex a-7 de 1.1 GHZ. Probabil varianta cu procesor mai puternic va fi oferita catre pietele din vest, iar cealalta catre Asia. Pentru ambele configuratii memoria RAM este de 1 GB, iar spatiul intern de stocare de 8 GB, ce poate fi extins pana la 32 GB cu ajutorul unui card microSD. De asemenea, GPU-urile sunt: Mali-T720MP2 si Adreno 304. Bateria acumulatoare este detasabila, are o capacitate de 1920 mAh, si ofera o autonomie de aproape 500 de ore in stand-by si pana la 9 ore in convorbire. Asta pentru modul 3G, pentru ca la 2G autonomia este mai mare.

Conectivitatea este asigurata de Wi-Fi 802, Bluetooth v4.1, GPS si un port micro usb pentru transferul de date si alimentare. Lg K4 este oferit in doua variante: single si dual sim. Lg k4 nu a fost conceput pentru a rula ultimele tipuri de aplicatii si a face poze ca DSLR-urile, asa ca utilizatorii care se asteapta ca la un pret de aproximativ 150 de euro sa obtina performantele lui Samsung s7 vor fi dezamagiti. Acest telefon este perfect pentru utilizatorul care citeste ocazional o stire, nu are pretentii de performanta si nu doreste sa cheltuie prea mult pentru un telefon. De asemenea, pretul sau il face potrivit pentru a-l achizitiona copiilor, pierderea sau defectarea lui nefiind o paguba
prea mare.

surse: gsmarena.com | ndtv.com | techtimes.com | phonearena

LG K4 Android smartphone. Aparitie 2016, Ianuarie. Features 3G, 4.5″ IPS LCD capacitive touchscreen, 5 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

LG K4 Android smartphone. Aparitie 2016, Ianuarie. Features 3G, 4.5″ IPS LCD capacitive touchscreen, 5 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Summary
Lg k4
Article Name
Lg k4
Description
LG K4 Android smartphone. Aparitie 2016, Ianuarie. Features 3G, 4.5″ IPS LCD capacitive touchscreen, 5 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo