Stiri

LG G6 pret, data lansarii si specificatii tehnice

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vestile despre noul flagship al LG Group continua sa circule cu repeziciune. O aparitie extrem de asteptata in 2017, LG G6 propune utilizatorilor un ecran exceptional QHD de tip LCD, display care va avea conform ultimelor informatii un aspect ratio de 18:9. „O experienta care se va demonstra cu siguranta mult mai placuta in cazul in care esti pasionat de multi-tasking si functii dual-screen” se arata intr-un anunt postat de LG Display pe parcursul acestei saptamani.

Ecranul LG G6 va avea conform tuturor probabilitatilor 5.7 inch si o rezolutie de 1440×2880, insa nu va beneficia de sticla de protectie. Sursa citata confirma ceea ce o parte dintre specialistii in domeniu au anuntat zilele trecute prin intermediul retelelor de socializare si anume faptul ca noul LG G6 va avea margini mai subtiri decat precedentele item-uri ale companiei cu sediul in Seul. In schimb, la fel ca si la alte ecrane produse de LG Group, tehnologia in-touch va elimina nevoia de a adauga un strat special cu senzor touchscreen pe display, garantand in acelasi timp utilizatorului o experienta impresionanta chiar si pe lumina puternica. Interesant este ca specialistii de pe piata din Asia au analizat posibilele elemente componente ale noului flagship LG precum si detaliile semnificative oferite presei prin diverse surse in ceea ce priveste display-ul telefonului. Acestia sustin ca LG G6 va avea o calitatea superioara conceptelor Xiaomi, Mi Mix si LG V20 (citeste recenzia pentru telefonul LG V20).

Flagshipul LG va fi prezentat pe data de 26 februarie 2017, cu o zi inainte de debutul expozitiei Mobile World Cogress 2017 programata in acest an intre 27 februarie si 2 martie la Barcelona. Conform ultimelor informatii, LG G6 (al carui pret sta inca sub semnul intrebarii) va ajunge in magazine in jurul datei de 10 martie, cu mai bine de o luna inainte ca rivalii de la Samsung sa ofere pietei varful de lor de gama, un eveniment care se aude ca va avea loc in jurul datei de 18 aprilie.

Conceptul LG G6

Cine este LG Group?

LG Group este al doilea mare nume din domeniul electronicelor din Coreea de Sud. Concernul infiintat de Koo-In Hwoi va aniversa in acest an 70 de ani de existenta. Sub deviza „Life’s Good”, LG a inregistrat venituri record in ultimii ani de cand la conducerea companiei a ajuns presedintele executiv Koo Bon-Moo. La ora actuala LG Group are peste 180 de mii de angajati si isi divizeaza activitatea in patru mari divizii: LG Electronics, LG Display, LG Telecom si LG Chem. Daca esti interesat de noul flagship al companiei, ramai pe site-ul nostru pentru mai multe informatii legate de cel mai asteptat produs al anului conceput de LG. Pana atunci, arunca o privire peste sectiunea huse LG G6 si folii LG, acolo unde in curand vei gasi inclusiv huse si alte accesorii pentru noul varf de gama al companiei sud-coreene.

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
LG Group
Product Name
LG G6