Stiri

LG G6 mini va purta denumirea de LG Q6

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG Q6LG Q6 va fi denumirea cu care se va lansa LG G6 mini ne anunta leaker-ul Evan Blass pe Twitter. Cunoscutul zvonac aduce pe langa aceasta informatie si primele detalii despre specificatiile si aspectul noului device pregatit de sud-coreenii de la LG.

LG Q6 specificatii posibile conform lui Evan Blass

Chiar daca LG Electronics nu a anuntat ca va exista o noua versiune de LG G6 mini, Evan Blass aduce aceasta informatie in prim plan, la scurt timp dupa ce s-a discutat in presa sud-coreeana despre posibilitatea ca LG sa nu mai lanseze inca un membru al familiei G6 de dimensiuni reduse.

LG Q6 va fi din cate se pare numele versiunii LG G6 mini, un model care ar fi primit deja certificarea din partea FCC, sustine Blass, pe contul sau oficial de Twitter. Conform acestuia, noul device va avea un ecran cu raport 18.5:9, asemenator cu ceea ce gasim pe Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus.

Aceeasi sursa discuta si despre primele specificatii importante care ne leaga de acest device. Evan Blass sustine ca terminalul va avea o memorie RAM de 3GB RAM si va beneficia de o camera foto principala de 13 megapixeli. Evident, camera foto nu va fi una duala asa cum gasim la varful de gama al LG, modelul G6. De asemenea, Korea Herlad sustine ca terminalul va avea un display cu rezolutie Full HD si 32 GB destinati memoriei interne. Momentan insa, toate aceste detalii sunt la nivel de speculatii.

Foarte probabil, mai multe amanunte concrete despre acest device care ar fi primit asa cum anuntam mai sus, certificare FCC, vom afla in perioada imediat urmatoare. Vom reveni si noi cu amanunte importante despre versiunea mini a modelului LG G6 in saptamanile care urmeaza.

Summary
Article Name
LG G6 mini va purta denumirea de LG Q6
Description
LG Q6 va fi denumirea pe care LG o va da modelului LG G6 mini despre care s-a vorbit intens inca de la inceputul anului