Reviews, Stiri

Lephone W2 smartphone 4G dual SIM care costa 238 RON

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Chinezii au lansat pe piata o clona pentru Nokia 3310 (2017), iar VKWORLD Z3310 a fost bine primit in zona Asia. Modelul este mai ieftin decat noul Nokia 3310, dar aduce aceleasi specificatii si acelasi design. O alta alternativa la acest dispozitiv este noul Lephone W2 , un telefon care poate fi achizitionat pentru 238 de lei, de asemenea o suma mai mica decat pretul pe care il are telefonul companiei finlandeze. Este insa Lephone W2 o alternativa de calitate? Aflam in cele ce urmeaza.

Lephone W2 specificatii tehnice si pareri

Noul smartphone Lephone W2 intra pe acest segment cu specificatii mai bune decat Nokia 3310 (2017). Este un telefon foarte accesibil ca pret, fara sa beneficieze insa de importanta si renumele brandului Nokia.

Telefonul Lephone W2 vine cu un ecran de 4.5 inch FWVGA IPS capacitive touchscreen care suporta o rezolutie 854 x 480. Densitatea pixelilor este una buna (218 ppi), insa ecranul nu beneficiaza de vreun anumit tip de protectie.

Lephone W2 pune la dispozitia utilizatorilor 8 GB pentru stocarea de date, o memorie nativa care poate fi extinsa pana la 32 GB prin carduri de tip micro SD. Sistemul de operare de pe acest dual sim Smartphone este Android 6.0 Marshmallow, iar dispozitivul propune cateva functii interesante precum GPS, Wi-Fi si Bluetooth.

Lephone W2

Dotarile foto sunt atractive in contextul in care telefonul costa putin peste 200 de lei. Avem o camera principala de 2 megapixeli si o camera foto frontala de 0.3 megapixeli. Evident, aceste specificatii ale camerelor sunt extrem de modeste pentru ceea ce inseamna sector foto pe un smartphone din 2017.

Lephone W2 va fi disponibil in patru culori: negru, auriu, roz-auriu si alb auriu. Terminalul are senzor de proximitate si accelerometru incorporat si vede atat retele 3 G cat si 4 G. Viteza procesorului atinge 1.3 Ghz, iar memoria de tip RAM are 1 GB.

Merita Lephone W2 achizitionat in detrimentrul Nokia 3310 (2017)?

Lephone W2 ofera specificatii mai bune pe aproape toate sectoarele la un pret mai mic. Dar, telefonul nu depaseste performanta Nokia 3310 (2017) la capitolul autonomie, adica principalul obiectiv pentru care a fost relansat legendarul telefon al finlandezilor.

Lephone W2 puncteaza categoric la capitolul display (are un ecran mai mare si mai bun, cu specificatii touchscreen), camera foto (are si camera selfie), performanta (este mai „rapid” si are o memorie RAM mai buna) , sistem de operare, densitate a pixelilor. Vine in plus cu multitouch si senzor de lumina plus accelerometru si conectivitate 4G. Este totusi vorba de un smartphone (modest, chiar foarte modest) superior unui feature phone cum e Nokia 3310 (2017).

Comparatia noastra vizeaza insa in mod aproape exclusiv pretul de achizitie. E destul de greu sa gasesti un telefon mai ieftin decat Nokia 3310, iar Lephone W2 se incadreaza in acest sector restrans. Totusi, merita sa cumperi Lephone W2 in detrimentul Nokia 3310? Dupa parerea mea nu! Chiar daca in discutie este un smartphone, Lephone nu are nici nume, nici renume si nici argumente suficiente pentru a convinge ca poate oferi ceea ce ofera in primul rand clasicul 3310: autonomie!

Analizandu-l fara a-l compara cu feature phone-ul Nokia, W2 ofera un minim necesar (util) pentru un utilizator care nu doreste sa investeasca sume mari intr-un telefon. Item-ul poate fi achizitionat de pe site-ul Amazon.

Summary
product image
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Lephone
Product Name
Lephone W2
Price
RON 238