Reviews, Stiri

Lenovo Moto G4 Plus review, pret, opinii si specificatii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lenovo Moto G4 Plus este un telefon impresionant pentru banii pe care trebuie sa-i investesti in acest gadget, dar poate fi considerat in acelasi timp o dovada a diferentei dintre flagshipuri si smartphone-urile de buget. Rapid, cu o performanta solida, o camera excelenta si un display care atrage, Lenovo Moto G4 Plus pare un pariu castigator al formulei Lenovo-Motorola.

Lenovo Moto G4 Plus review

Noul proprietar al brandului Motorola, Lenovo a tintit destul de sus odata cu lansarea Lenovo Moto G4 Plus, un smartphone de buget cu excelente recomandari pe site-urile de specialitate din strainatate. Terminalul detine un display cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie full HD si se bazeaza pe un procesor Qualcomm Snapdragon 617 cu 2 GB RAM in spate. Sigur, in varianta ideala, un 3GB RAM pe acest item suna ireprosabil, dar chiar si-asa Lenovo Moto G4 Plus se plaseaza intr-un top al preferintelor mele legate de telefoanele de buget. Acumulatorul sau atinge o capacitate de 3000 mAh, iar camera principala bate inspre 16 megapixeli. Tentant, nu? Lenovo Moto G4 Plus ruleaza pe Android 6.0.1 Marshmallow, dar recent, compania a anuntat update-ul spre Android 7.0 Nougat.

Lenovo Moto G4 Plus

Lenovo Moto G4 Plus

Numele telefonului va poate induce oarecum in eroare. „Plus”, acea parte importanta a denumirii Lenovo Moto G4 Plus nu inseamna insa ceea ce va ganditi cu totii ca inseamna. Acest device are exact aceeasi dimensiune a ecranului ca si ruda sa mai ieftina (5’5 inch) in timp ce foarte multe dintre specificatiile interne (inclusiv procesorul Snapdragon) sunt identice. In schimb, diferenta principala o inregistram la capitolul camera foto, care nu doar ca are o rezolutie de 16 megapixeli, dar dispune si de cateva functii foarte interesante (phase detect, autofocus, pro mode etc). Si asta pe langa senzorul de amprenta, prezent de aceasta data in varianta Lenovo Moto G4 Plus.

Smartphone-ul cantareste 155 de grame, ofera utilizatorului un spatiu de stocare de 16 GB si masoara 9.8 milimetri grosime. Destul de mult fata de ceea ce se speculase inainte de aparitia telefonului, dar…deloc deranjant in opinia mea. Lenovo Moto G4 Plus este usor de manevrat, este realmente usor, iar precizia cu care executa comenzile ma incanta. Una peste alta, fara a investi bani seriosi intr-un smartphone pe care il poti achizitiona la liber, Lenovo Moto G4 Plus este o oportunitate perfecta sa ai parte de o experienta placuta in compania unui smartphone de calitate mid budget.

Lenovo Moto G4 Plus pret si opinii

La liber, telefonul poate fi achizitionat in Romania pentru sume cuprinse intre 1400 si 1600 de lei pe diverse site-uri de profil. Recomandarea noastra este sa aruncati o privire peste propunerea emag, care ofera varianta Lenovo Moto G4 Plus de 16 GB pe culoarea negru la suma de numai 1260 de lei. Atentie, stocul este limitat, asa ca va puteti grabi daca sunteti interesati de acest terminal. In opinia mea, Lenovo Moto G4 Plus merita investitia. Touch-ul sau corespunde, ceea ce pentru un utilizator hardcore, se va demonstra a fi foarte important. Display-ul nu pare de low budget, din contra: culorile sunt foarte bune, unghiurile perfecte, experienta interesanta. Senzorul de amprenta functioneaza fara defect, iar camera se descurca minunat. Calitatea pozelor este foarte buna, desi pe intuneric, veti observa fara indoiala o mica diferenta de calitate a imaginii. Telefonul nu prezinta lag aproape in nicio situatie. Pe partea de gaming se descurca bine, iar la browsing nu veti avea probleme. Cred eu ca o parte din merite pentru aceasta lipsa de lag revine Android-ului care se prezinta in cazul Lenovo Moto G4 Plus fara customizari si aplicatii inutile.

O problema pe care am semnalat-o, dar la care avem raspunsul! Dificultatea de a gasit accesorii compatibile pentru terminalul Lenovo Moto G4 Plus poate fi o problema, nu insa una majora si pentru noi. Am adus pentru dumneavoastra huse Lenovo Moto G4 Plus de o excelenta calitate sub diverse forme, asa ca nu ezitati sa aruncati o privire peste oferta noastra, pentru ca sunt convins ca nu veti regreta.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Moto G4 Plus
Price
RON 1260