Reviews

Smartphone-ul entry-level Lenovo Moto E3: review, pret, specificatii si opinii

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lenovo Moto E3 este un smartphone de tip entry-level propus de compania chinezeasca Lenovo, care a decis sa renunte la brandul Motorola pe care il achizitionase de la Google. Este vorba de fapt despre alternativa entry-level pe care concernul asiatic o propune pietei pentru Lenovo Moto G4 dedicat segmentului mid-range si Lenovo Moto Z dedicat segmentului high-end. Pentru un telefon de gama interioara, Lenovo Moto E3 se comporta suficient de bine in foarte multe ipostaze, un aspect care i-a oferit o vizibilitate foarte larga in ultima vreme pe piata din tara noastra.

Lenovo Moto E3

Ceea ce place foarte mult la acest terminal este faptul ca propune un display mai mare decat la modelele precedente, un display de 5 inch (protejat de un strat protector de material care este rezistent la amprente) cu rezolutie HD (1280×720 pixeli), display care are meritul de a se pastra luminos in conditii si perioade diferite. Lenovo Moto E3 este succesorul telefonului Lenovo Moto E si putem spune cu certitudine ca reprezinta o varianta low cost mult mai avantajoasa pentru utilizatori decat fratele sau mai mic din punct de vedere al dimensiunilor, dar mai mare ca varsta. Echipat cu un procsor quad-core si o camera foto principala cu senzor de 8 megapixeli (plus o camera secundara de 5 megapixeli), Lenovo Moto E3 se vrea a fi o varianta de buget pentru orice buzunar. Din pacate, acest smartphone are practic acelasi design ca Lenovo Moto G4 si parca putina inventivitate si imaginatie din partea companiei cu sediul central in Beijing n-ar fi stricat. Chiar si-asa, terminalul care ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow impresioneaza la capitolul eleganta. Nu convinge insa in ceea ce priveste memoria, integrand doar 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare. Lenovo a permis insa prezenta unui slot micro SD, care poate extinde capacitatea memoriei flash. Acumulatorul telefonului ar trebui sa asigure o autonomie peste medie, avand o capacitate de 2800 mAh. Daca ne raportam la configuratia hardware, pe hartie bateria acestui item nu ar trebui sa va ingrijoreze, dar din proprie experienta va avertizez sa nu visati ca veti incheia ziua fara sa-l incarcati, chiar daca pe parcursul zilei respective ati avut conexiunea de date oprita.

… vezi Husa de protectie Huse Lenovo Moto E3 / Motorola Moto E3

Lenovo Moto E3 pareri

Parerile utilizatorilor in privinta acestui terminal sunt impartite, dar opinia generala este favorabila modelului Lenovo Moto E3. De ce? Pentru ca la un pret care sare foarte putin peste 100 de dolari din partea unui smartphone catalogat chiar de catre producator drept entry-level, nu te poti astepta la lucruri uimitoare. Cu alte cuvinte, stii exact ceea ce cumperi atunci cand cumperi modelul Lenovo Moto E3, iar acest lucru este esential in procesul de vanzare al produsului. As remarca pe finalul analizei noastre faptul ca Lenovo s-a gandit sa asigure nu doar un telefon decent, cu performante medii si cu un pret rezonabil, dar a incercat sa transforme terminalul intr-un gadget solid. Lenovo Moto E3 are o constructie rezistenta la apa (Lenovo a implementat tehnologia nano-coating), ceea ce inseamna ca modelul este rezistent la ploaie. Nu as recomanda totusi testul scufundarii in apa, intrucat sunt sigur ca veti arunca banii investiti pe fereastra.

Smartphone-ul entry-level Lenovo Moto E3: review, pret, specificatii si opinii

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 15 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Moto E3