Reviews, Stiri

Lenovo Moto C Plus detalii oficiale si primul verdict

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lenovo Moto C Plus este un alt terminal de buget pe care divizia Motorola il propune oficiale pentru 2017. Handset-ul face parte din gama entry-level din acest an si este o versiune mai solida decat Lenovo Moto C despre care am discutat recent pe blogul catmobile. Telefonul are un pret atractiv, putin mai mare decat al versiunii simple, dar potrivit pentru ceea ce ofera utilizatorilor in materie de specificatii.

Lenovo Moto C Plus detalii oficiale

Cu un design placut si o constructie veritabila marca Motorola, Lenovo Moto C Plus este inca un smartphone de buget pe care parteneriatul Lenovo – Motorola il propune in aceasta perioada a anului. Item-ul este dual sim si 4G, seamana cu versiunea simpla, dar are specificatii mai bune, inclusiv o baterie mult mai generoasa.

Lenovo Moto C Plus

Display: Lenovo Moto C Plus foloseste acelasi tip de display ca si Lenovo Moto C, adica un TFT LCD cu diagonala de 5 inch. Acest device are in schimb o rezolutie mult mai buna, bazandu-se pe un afisaj HD, in speta 1280×720. Ecranul in 16 milioane de culori este multitouch si capacitiv si evident asigura o densitate mai buna a pixelilor de 294 pixeli per inch, fata de cei 196 pe care-i descoperim la Moto C.

Sistem de operare: La fel ca si Moto C, modelul Lenovo Moto C Plus ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, un avantaj important raportat la oferta de caracteristici pe care handset-ul o propune. Acest sistem de operare este foarte bine optimizat si nu va fi incarcat de aplicatii relamente inutile.

Procesor: Un capitol la care Lenovo Moto C Plus nu difera de versiunea 4G a Lenovo Moto C, adica versiunea mai buna a celuilalt dispozitiv. Avem la dispozitie un quad-core de la MediaTek pe 64 de biti, model MediaTek MT6737 dar cu o frecventa mai mare, 1.3 Ghz. Cele 4 nuclee Cortex A53 de la bord sunt sprijinite de contribuita evidenta a placii video, Mali T720, aceeasi pe care o gasim si la versiunea de buget, Moto C. Modelul Plus are insa o configuratie hardware care lucreaza alaturi de o memorie RAM de 1GB, dar si de o memorie de 2GB pe o versiune mai buna a telefonului. Capacitatea de stocare atinge 16GB, dar ea poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD si poate atinge astfel 32 GB.

Acumulator: Un capitol la care Lenovo Moto C Plus sta mai bine decat Lenovo Moto C, pentru ca acest model are la dispozitie o baterie cu capacitate mai mare, de 4000 mAh. E drept si specificatiile sale sunt mai puternice, dar diferenta este destul de evidenta. Producatorul sustine ca acest acumulator duce nivelul de „supravietuire” al autonomiei telefonului pana spre 30 de ore de functionare.

Dotari foto: Si aici, Lenovo Moto C Plus sta mai bine, in special pe camera principala a device-ului. Aceasta camera se bazeaza pe un senzor de imagine mai puternic si cu apertura mai buna. 8 megapixeli are senzorul camerei principale de la Lenovo Moto C Plus, in timp ce apertura este f/2.2. Terminalul capteaza prin camera sa principala imagini video in format HD cu 30 de cadre pe secunda si primeste ajutor de la functii interesante precum touch focus, face detection, panorama sau HDR. Camera pentru selfie-uri din pacate are acelasi nivel ca si la modelul mai slab cotat. Avem la dispozitie doar 2 megapixeli si o deschidere f/2.8 plus flash LED. Destul de neplacuta situatie si poate ca ar fi fost preferabil ca Motorola sa umble la aceasta camera putin pentru versiunea Plus.

Lenovo Moto C Plus (3)

Dimensiuni si aspect: Lenovo Moto C Plus este un telefon mai greu decat modelul clasic, cantarind 162 de grame, cu 12 grame mai mult decat varianta clasica. De asemenea, acest device este mai gros, pentru ca el masoara 10 milimetri grosime. Aspectul este insa unul placut, asemenator cu cel al Lenovo Moto C si in nota de constructie si imagine a Motorola. Merita achizitionata o husa Motorola pentru a-i proteja insa carcasa, care din primele informatii nu se bucura de o constructie impresionanta.

Lenovo Moto C Plus preturi si primul verdict

Fara indoiala, Lenovo Moto C Plus este un handset de buget mai bun decat cea mai buna versiune (cea de 4G LTE) a Lenovo Moto C. Pretul sau atinge 119 euro pentru versiunea de baza cu 1 GB memorie RAM, iar la vanzare il vom vedea din luna iunie. Va reaminim ca Lenovo Moto C in cea mai buna versiune de 1 GB RAM si cu conectivitate 4G costa 110 euro. In opinia mea, pentru nici zece euro in plus, merita achizitionata versiunea de Lenovo Moto C Plus, chiar daca avem la dispozitie o memorie RAM de acelasi tip. Versiunea cu 2 GB memorie RAM va fi putin mai scumpa si fara discutie merita achizitionata cu celeritate in detrimentul Lenovo Moto C 4G LTE.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Moto C Plus
Price
Euro 119