Reviews, Stiri

Lenovo Moto C detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lenovo Moto C face parte din noua gama de telefoane de buget pe care o propune Lenovo cu ajutorul Motorola. Recent, anuntam pe site-ul nostru ca cele doua companii aflate in parteneriat, pregatesc in 2017 lansarea a inca 9 dispozitive mobile din gama Moto. Lenovo Moto C si Lenovo Moto C Plus fac parte din aceasta „promotie” si asigura dotari cel putin decente pentru acest segment din care fac parte.

Lenovo Moto C detalii oficiale

Smartphone-ul Lenovo Moto C nu este genul de telefon impresionant din punct de vedere al specificatiilor sale. Terminalul are insa si cateva argumente excelente in favoarea sa, printre care inclusiv pretul final de achizitie.

Display: Lenovo Moto C nu se afla in situatia de a impresiona piata la acest capitol. Divizia Motorola pune la dispozitia utilizatorilor un terminal care se bazeaza pe un ecran de tip TFT LCD cu diagonala de 5 inch si rezolutie de 854×480 pixeli. Ecranul in 16 milioane de culori este multitouch si capacitiv si asigura o densitate a pixelilor de 196 pixeli per inch.

Sistem de operare: Lenovo Moto C vine cu Android 7.0 Nougat, ceea ce fara indoiala, reprezinta un argument important in favoarea sa. Tinand cont ca vorbim despre un telefon Motorola, este destul de clar ca acest device nu va fi umplut de bloatware, ceea ce din nou, creste considerabil nivelul de simpatie si performanta.

Lenovo Moto C (3)

Procesor: Smartphone-ul celor de la Motorola poate fi achizitionat in doua versiuni. Lenovo Moto C 3G se va baza pe un procesor quad-core pe 32 de biti de la MediaTek, tactat la frecventa de 1.3 Ghz si cu 8GB memorie interna. Lenovo Moto C 4G LTE va avea la baza un procesor quad-core pe 64 de biti, cu chipset MediaTek MT6737M de 1.1 Ghz, adica patru nuclee Cortex A53 si procesor grafic de tip Mali T720. Chiar si la nivel de placa video exista o diferenta remarcabila, pentru ca modelul 3G vine cu Mali 400, un procesor grafic mult mai slab. Versiunea Lenovo Moto C 4G LTE are 16 GB memorie interna, care poate fi extinsa pana la 32 GB.

Acumulator: Lenovo Moto C va avea o autonomie buna. Si asta pentru ca terminalul se va baza pe o baterie cu capacitate de 2350 mAh, mai mult decat suficienta pentru ceea ce ofera de fapt acest smartphone.

Dotari foto: In noul device produs de Lenovo si Motorola, dotarile foto nu ies din tiparul entry-level. Camera frontala a device-ului, destinata amatorilor de selfie-uri, este aproape inexistenta, pentru ca este greu de crezut ca cei 2 megapixeli vor fi suficienti pentru o calitate buna a pozelor. Avem la dispozitie flash LED dar si o deschidere f/2.8 destul de modesta. Camera principala a terminalului foloseste un senzor de imagine de 5 megapixeli si vine cu flash LED, deschidere f/2.4 si functii precum HDR, panorama sau fixed focus. Aceasta camera poate filma in format HD cu 30 de cadre pe secunda si are lentile cu unghi de filmare la 74 de grade.

Lenovo Moto C

Dimensiuni si aspect: Smartphone-ul Lenovo Moto C este unul tipic Motorola, cu o constructie destul de aspectuoasa dupa tiparul cu care suntem deja obisnuiti. Merita achizitionata o husa Motorola pentru a-i proteja insa carcasa, care din primele informatii nu se bucura de o constructie impresionanta. Dimensiunile sale sunt bune, pentru ca device-ul are doar 154 de grame si masoara doar 9 milimetri grosime. Lenovo Moto C poate fi achizitionat pe culori precum negru, rosu si auriu.

Lenovo Moto C preturi si primul verdict

Fara a testa terminalul, putem spune ca Lenovo Moto C este un entry-level care e foarte avantajat de pretul final de achizitie. Versiunea 3G costa doar 89 de euro, in timp ce versiunea 4G este putin mai scumpa, depasind cu 10 euro pragul de 100. Lenovo Moto C are un display destul de modest, dotari foto slabe, dar o configuratie hardware destul de echilibrata si decenta. Un mare avantaj este prezenta celui mai nou sistem de operare Android, precum si faptul ca terminalul nu va fi incarcat de aplicatii inutile. Bateria sa este de asemenea una buna in opinia mea, cel putin la capitolul capacitate. Avem viteza maxima de download de pana la 154 de Mbps pentru versiunea 4G LTE si de 50 Mbps pentru upload. In mod cert, Lenovo Moto C 4G LTE este o achizitie mai buna decat varianta 3G, chiar daca este putin mai scumpa.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Moto C
Price
Euro 89