Stiri

Lenovo K8, K8 Note si K8 Plus vor primi update la Android 8.0 Oreo

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Lenovo K8 Android updateCompania Lenovo a confirmat ca telefoanele din seria K8 vor primi cel mai nou update catre Android 8.0 Oreo. Terminalele Lenovo K8, Lenovo K8 Note si Lenovo K8 Plus vor fi singurele produse ale Lenovo care vor primi acest update spre Oreo.

Lenovo K8, K8 Note si K8 Plus primesc update la Android 8.0 Oreo

Producatorul chinez anunta pe site-ul sau oficial ca va asigura update-ul telefoanelor din seria K8 catre Android 8.0 Oreo pentru a doua parte a anului viitor. Toate aceste terminale ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat. In schimb, niciun alt terminal al companiei Lenovo nu va beneficia de acest update.

Aceasta ar fi vestea buna dinspre producatorul chinez. Vestea proasta este ca posesorii sau viitorii posesori ale terminalelor din seria K8 se vor bucura de acest update abia in iunie si iulie 2018. Lenovo K8, modelul standard, va fi recompensat cu update-ul catre Android 8.0 Oreo in iunie 2018, urmand a fi primul dintre terminalele Lenovo care vor beneficia de acest „drept”.

Lenovo K8 Plus si K8 Note se vor bucura de saltul catre Oreo o luna mai tarziu. Aceste telefoane beneficiaza de o versiune Stock Android, astfel ca nu vor necesita prea mult timp pentru upgrade. Ceea ce face cu atat mai curios demersul tarziu al producatorului pentru a face acest pas, care pare obligatoriu in acest moment.

Dupa ce vor intra in posesia upgrade-ului, aceste smartphone-uri vor avea posibilitatea de a beneficia de functii importante precum picture-in-picture, o modalitate prin care utilizatorii telefoanelor din seria K8 vor putea realiza doua task-uri simultante. Astfel ca, spre exemplu, pe un telefon Lenovo K8 utilizatorul va putea minimiza un video de pe Youtube in timp ce transmite un mesaj prin sms sau scrie un email. Alte optiuni valoroase ale Oreo de care se vor bucura posesorii de dispozitive Lenovo K8 sunt limitarile de background, instalarea de aplicatii via APK, peste 60 de emoji noi, Snoozing Individual notification, iconite customizabile si multe altele.

Summary
Lenovo K8, K8 Note si K8 Plus vor primi update la Android 8.0 Oreo
Article Name
Lenovo K8, K8 Note si K8 Plus vor primi update la Android 8.0 Oreo
Description
Telefoanele din seria K8 de la Lenovo, adica Lenovo K8, K8 Note si K8 Plus vor primi update catre Android 8.0 Oreo la anul