Stiri

LeEco Le X850 specificatii impresionante pentru noul flagship LeEco

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LeEco Le X850 1LeEco Le X850 specificatii impresionante pentru noul flagship LeEco → De curand, compania chineza a anuntat lansarea item-ului Le Pro Elite Edition (recenzie), iar in mai putin de o luna, Le Eco va lansa probabil noul sau varf de gama, intitulat LeEco Le X850. Terminalul despre care se vorbeste inca din luna septembrie a anului trecut incepe sa prinda contur dupa ultimele scapari din presa chineza asupra specificatiilor sale. Smartphone-ul care cel mai probabil va fi noul varf de gama al companiei chineze va beneficia de un design extrem de spectaculos, un procesor de foarte buna calitate si un display de ultima generatie.

LeEco Le X850 specificatii

LeEco Le X850 specificatii la nivel de zvon →Nu exista inca o confirmare oficiala asupra LeEco Le X850 specificatii, dar acest capitol nu poate fi ocolit atunci cand vine vorba despre analiza viitorului terminal. Culese din diverse surse din presa chineza si de pe site-uri de specialitate precum GSMArena si AndroidAuthority, informatiile legate de caracteristicile acestui nou terminal LeEco par spectaculoase.

In primul rand merita mentionat faptul ca noul LeEco Le X850 va miza pe un display cu rezolutie QHD, adica 2560×1440. Aceasta informatie, vehiculata inca din luna noiembrie de GSMArena incepe sa prinda contur pe zi ce trece, asa ca vom beneficia de un terminal de top cu un display de o foarte buna calitate. In mod cert, acesta va avea o diagonala de 5.7 inch deci va incadra telefonul in sectiunea phablet. Ecranul va fi imbracat in sticla curbata 2.5 D, dar nu se cunosc inca detalii despre protectia de care va beneficia desi mai multe surse anunta Corning Gorilla Glass 5 ca protagonist la acest capitol.

LeEco Le X850 specificatii

In afara ecranului spectaculos, LeEco Le X850 propune fara indoiala un design cat se poate de atragator. Vom avea un smartphone de tip phablet cu o carcasa metalica absolut superba, cel mai probabil metalica si incarcata de finisaje fine si rafinate. La capitolul hardware insa, LeEco Le X850 incepe sa atraga si mai tare atentia prin configuratia pe care compania chineza o pregateste.

Daca informatiile culese de noi in aceasta perioada se vor verifica, vom avea parte in aprilie de un phablet cu procesor Quad-Core de la Qualcomm, Snapdragon 821. Se putea mai bine? Cu siguranta, dar nu trebuie sa uitam ca terminalele de top ale LeEco nu au preturile flagship-urilor de brand de pe piata. Snapdragon 821 insa este un chipset de o calitate incontestabila, astfel ca vestea includerii sale in configuratia LeEco Le X850 ne bucura. Procesorul tactat la frecventa de 2.35 Ghz se va sprijini pe o memorie RAM de 6GB, ceea ce suna de asemenea fantastic! De asemenea, acelasi procesor pe 64 de biti se va bucura de sprijinul unei placi video foarte calitative, Adreno 530. O veste excelenta pentru gamerii care vor beneficia de un motor puternic cu acest phablet, dar si de o calitate a imaginii si graficii excelente.

LeEco Le X850 specificatii

Ba chiar mai mult, LeEco Le X850 nu corespunde doar la capitolul viteza si grafica, ci si la nivel de capacitate de stocare. Pentru ca oficialii LeEco au acceptat ideea de a include in configuratia spectaculoasa a acestui phablet o memorie nativa de 128 GB printr-un modul special denumit UFS 2.0. E drept, in momentul in care va fi lansat, terminalul va avea memorie de 4GB RAM si 32 GB spatiu de stocare, dar va primi acest sprijin UFS.

Daca sunteti insa incantati de ceea ce ati citit pana acum, trebuie sa stiti ca mai este ceva demn de mentionat si la fel de impresionant. Acumulatorul LeEco Le X850 va fi unul puternic, sustinut de tehnologia Quick Charge care il poate alimenta prin portul USB foarte rapid. Capacitatea acestei baterii este una de 4000 mAh, asa ca putem rasufla usurati: LeEco Le X850 arata si se prezinta bine la toate capitolele! Mai ales daca adaugam si calitatea sistemului de camere foto, care dupa toate probabilitatile va fi unul la fel de spectaculos. De ce? Pentru ca aproape sigur, LeEco Le X850 va avea o camera foto duala de 13 megapixeli, o camera care va putea inregistra filmulete in calitate Ultra HD, adica 4k!

LeEco Le X850 pret si lansare

LeEco Le X850 - specificatiiAcum ca am analizat LeEco Le X850 specificatii, mai mult ca sigur v-am starnit curiozitatea sa aflati cat va costa si cand va fi lansat, viitorul varf de gama al LeEco. Terminalul de tip phablet LeEco Le X850 va fi foarte probabil lansat la inceputul lunii aprilie, anunta China News. Nu a fost inca oficial confirmata data, dar aceasta s-ar putea sa fie stabilita in perioada 7-16 aprilie. Versiunea de 32 GB cu 4 GB RAM, adica cea mai „slaba” dintre ele ar putea costa in jur de 1100-1200 de lei, in timp ce versiunea cea mai scumpa, care va miza pe 6 GB RAM si 128 GB memorie nativa estimam ca va costa intre 1600 si 1800 de lei. Smartphone-ul de tip phablet LeEco Le X850 va putea fi achizitionat pe culorile gri, negru, alb si auriu.

Summary
Article Name
LeEco Le X850 specificatii impresionante pentru noul flagship LeEco
Description
Smartphone-ul care cel mai probabil va fi noul varf de gama al companiei chineze va beneficia de un design extrem de spectaculos, un procesor de foarte buna calitate si un display de ultima generatie.