Stiri

Leagoo pregateste Leagoo T5c un mid-range killer cu pret mic

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Leagoo a lansat recent pe piata terminalele de top cu ecrane full-screen, Leagoo S8 si Leagoo S8 Pro, dar nu se mai opreste din lansari. Compania chineza pregateste acum un smartphone medium range, o alternativa mai ieftina a cunoscutului Leagoo T5, care a primit recent si o editie speciala Leagoo T5 Tottenham Limited Edition.

Leagoo T5c specificatii tehnice

Leagoo T5c mosteneste structura si caracteristicile all-metall unibody de la modelul standard. Foarte apreciat in Asia pentru design-ul sau extrem de atractv, acest device va avea in scurt timp si o versiune ceva mai accesibila ca pret.

Conform specificatiilor despre care scrie Gizmochina, noul Leagoo T5c ar urma sa fie echipat cu un procesor octa-core de 1.8 Ghz, in timp ce ecranul sau va avea o diagonala de 5.5 inch si o rezolutie Full HD. Cel mai probabil, ecranul de pe Leagoo T5c va fi produs de catre compania Sharp.

Leagoo T5c

Camera principala de pe acest telefon va fi una duala cu senzori de 13, respectiv 2 megapixeli, senzori marca Samsung si OV. Conform aceleiasi surse, telefonul va avea o capacitate de stocare a datelor de 32 GB (extensibila via microSD) si o memorie RAM de 3GB. Leagoo T5c se pregateste de o autonomie buna prin incorporarea unei baterii mari, de 3000 de miliamperi, produsa de compania LG. Aceasta baterie va avea tehnologie quick charge. O alta veste buna este ca device-ul va beneficia de asemenea si de senzor de amprente.

Surse din industrie anunta ca Leagoo T5c va avea un pret extrem de decent. Cel mai probabil, dispozitivul va putea fi achizitionat pentru numai 129.99 dolari. Gizmochina anunta ca livrarile pentru acest smartphone mid-range ar putea debuta la inceputul lunii decembrie, ceea ce inseamna ca Leagoo T5c va fi in scurt timp prezentat oficial. Pe site-ul oficial al companiei exista in acest moment o campanie prin care utilizatorii pot rezerva acest device incepand cu data de 9 noiembrie. Vom reveni cu detalii despre acest device imediat dupa lansarea sa oficiala pe piata.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes