Reviews, Stiri

Leagoo T5 flagship cu sistem dual de camere, ecran Full HD si pret mic

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Leagoo T5 este un produs al companiei asiatice Leagoo si va fi lansat oficial in perioada urmatoare sub standardul de flagship. Noul terminal al micutului producator este insa pregatit sa surprinda piata, prin simplul fapt ca ar putea fi unul dintre cele mai accesibile varfuri de gama care se va baza pe ecran de foarte buna calitate si sistem dual de camere.

Leagoo T5 specificatii

Una dintre companiile care-si leaga prezenta pe piata smartphone de ideea de best-buy, Leagoo se pregateste sa dea o adevarata lovitura prin lansarea acestui device. In aprilie ati putut citi informatii despre un phablet entry-level al producatorului, Leagoo M7, iar cu o luna mai devreme ati putut analiza Leagoo M5 Edge, un terminal cu specificatii bune si pret de asemenea mic. Leagoo T5 face insa parte dintr-o alta categorie, smartphone-ul fiind pregatit sa-si respecte titulatura de flagship killer.

Leagoo T5

Cea mai interesanta specificatie a acestui varf de gama al Leagoo este legata de prezenta a doua camere foto principale, una dintre ele urmand a avea senzor de imagine marca Sony. Conform presei chineze, Leagoo T5 se va baza insa si pe un display excelent, cu rezolutie Full HD (in speta 1080×1920 pixeli) si diagonala de 5.5 inch.

4GB a alocat compania memoriei de tip RAM a device-ului, iar alti 64 GB in versiunea standard au fost alocati capacitatii de stocare a datelor. Cel mai probabil, Leagoo T5 se va folosi de un procesor octa-core destul de puternic, marca MediaTek. Acesta va avea opt nuclee la bord si va fi setat la frecventa de 1.8 Ghz. Smartphone-ul de top pe care il pregateste Leagoo se va baza pe cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat si va incorpora o baterie puternica si generoasa cu o capacitate in cuantum de 3000 mAh.

Sistemul de camere mi se pare insa unul foarte interesant pentru o companie precum Leagoo. Noul T5 va avea o camera foto principala duala, cu senzor de imagine de 13, respectiv 5 megapixeli. Senzorul cu rezolutie mai mica este o creatie a celor de la OmniVision. Mai mult decat atat, camera secundara a device-ului va avea o rezolutie impresionanta: 13 megapixeli! Una dintre cele mai atractive selfie-camera de pe piata chineza.

Leagoo T5: pret si detalii despre design si disponibilitate

La capitolul design, Leagoo T5 nu va iesi foarte mult din tiparul producatorului. Vom avea un design metalic, unibody, un aspect elegant si placut pentru un device care va masura doar 7.9 milimetri grosime. Conform afisului de prezentare Leagoo T5 este maniera prin care compania isi respecta parteneriatele importante cu Sony, Samsung si LG, fiecare contribuind la crearea acestui telefon interesant.27

Pe site-ul oficial al companiei Leagoo, utilizatorii interesati pot afla mult mai multe detalii si chiar noutati de ultima ora daca vor accesa acest link si se vor inscrie prin email. Marea surpriza este un cupon de reducere de 50 de dolari pe care compania il asigura celor care vor efectua aceasta operatiune. Cel mai probabil, Leagoo T5 va fi un varf de gama cu un pret foarte accesibil. Chinezii vehiculeaza ca smartphone-ul nu va costa mai mult de 200 de dolari.

UPDATE: Phablet-ul Leagoo T5 poate fi acum achizitionat si de pe site-ul GearBest.com pentru suma de 199.99 dolari. Culorile disponibile sunt negru si „champagne”, iar livrarile vor incepe cu data de 23 iulie. Puteti plasa pana atunci o precomanda pe acest site. Transportul in Romania este gratuit.

Leagoo T5 (2)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 4 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo T5
Price
$ 199.99
Product Availability
Pre-Order Only