Stiri

LEAGOO a devenit oficial sponsor la Tottenham Hotspur!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Foarte puternica lovitura de imagine data de o companie producatoare de telefoane mobile din Asia cu o reputatie destul de mica pe piata din Europa. LEAGOO a reusit sa devanseze alte nume grele din discutie si sa incheie pozitiv negocierile cu unul dintre cele mai puternice clubului din Europa.

Cu o saptamana in urma anuntam posibilul parteneriat dintre compania producatoare de telefoane mobile, Leagoo, si un club de fotbal din Premier League, prima liga engleza de fotbal profesionist. Confirmarea oficiala a acestei intelegeri s-a produs in acest weekend, cand Leagoo si Tottenham Hotspur au anuntat parteneriatul.

LEAGOO si Tottenham Hotspur: parteneriat avantajos pentru ambele parti

Producatorul chinez a devenit oficial primul partener de pe piata de telefonie mobila care detine o astfel de intelegere cu Tottenham, unul dintre cele mai importante nume din fotbalul britanic. Intelegerea ar fi intrat in vigoare incepand cu data de 1 iulie 2017 si va dura 5 ani de zile, pana in 2022. Astfel, pe lista echipelor sponsorizare de companii din China, prima liga de fotbal din Anglia a mai adaugat oficial un nume: LEAGOO.

Leagoo - Tottenham Hotspur

Parteneriatul va fi unul avantajos pentru ambele entitati. Daca pentru LEAGOO, intelgerea inseamna inainte de toate o mutare de marketing exceptionala, pentru gruparea londoneza, intelegerea inseamna bani.

In calitate de partener exclusiv al echipei Tottenham Hotspur in industria de telefonie mobila, LEAGOO va demara o campania agresiva de marketing si publicitate la nivel mondial. Aceasta campanie, nu doar ca va insemna vanzarea de produse LEAGOO cu insemnele clubului englez ci si diverse evenimente de PR in care jucatori importanti de pe White Hart Lane, precum Harry Kane, Dele Alli sau Christian Eriksen vor participa la conferinte de presa cu scop publicitar.

Brandul LEAGOO va castiga fara indoiala in popularitate, mai ales daca tinem cont de faptul ca Barclays Premier League (prima liga engleza de fotbal) este de departe cea mai urmarita competitie de fotbal din Asia si cel mai atractiv campionat de fotbal chiar si pentru europeni sau nord-americani.

Leagoo Tottenham

In plus, parteneriatul a fost foarte bine ales de LEAGOO, pentru ca Tottenham este o echipa cu o masa foarte mare de fani si simpatizanti. Dupa ce a primit o puternica lovitura la nivel de imagine, doua dintre terminalele sale importante fiind infectate cu virusul Triada Trojan inca din fabrica, LEAGOO s-a repliat rapid si a reusit o adevarata lovitura de imagine.

Cine este Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur Football Club este un club de fotbal fondat in 1882 care a devenit primul club de fotbal semi-amator care a reusit sa castige Cupa Angliei in 1901. Totodata, Spurs este prima echipa engleza din seconul XX care a reusit sa castige atat titlul de campioana a Angliei cat si Cupa Angliei (FA Cup).

In palmaresul echipei de pe White Hart Lane intra doua titluri de campioana a Angliei, 8 Cupe ale Angliei, 4 Cupe ale Ligii Angliei, 7 Supercupe ale Angliei, Cupa UEFA si Cupa Cupelor la nivel international. Echipa londoneza s-a luptat in sezonul trecut pentru titlul de campioana in Anglia si are in componenta jucatori cu reputatie internationala precum Hugo Lloris, Harry Kane, Dele Alli, Christian Eriksen, Moussa Sissoko sau Son Heung – Min.

Leagoo - Tottenham Hotspur (2)

Interesant este ca Tottenham este sustinuta financiar de grupul de investitii ENIC Group condus de unul dintre cei mai bogati oameni din Europa, multimiliardarul Joe Lewis. Conform revistei Forbes, Lewis (80 de ani) are o aveste estimata la aproape 6 miliarde de dolari. Conform presei britanice, LEAGOO va vira anual 20 de milioane de euro echipei engleze conform parteneriatului, ceea ce inseamna ca Spurs se va alege cu 100 de milioane de euro la finalul celor 5 ani de contract cu LEAGOO. Aceasta ultima informatie nu are insa caracter oficial, intrucat niciuna dintre cele doua parti nu a confirmat vreo suma legata de aceasta intelegere.

Summary
LEAGOO a devenit oficial sponsor la Tottenham Hotspur!
Article Name
LEAGOO a devenit oficial sponsor la Tottenham Hotspur!
Description
Producatorul chinez de telefoane mobile, LEAGOO, a dat o adevarata lovitura de imagine prin parteneriatul cu Tottenham Hotspur