Reviews, Stiri

Leagoo S8 specificatii oficiale, pret, disponibilitate si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cei de la LEAGOO au dat o mare lovitura de imagine dupa ce au anuntat ca vor sponsoriza oficial una dintre cele mai puternice echipe de fotbal din Anglia, Tottenham Hotspur. Acum, la scurt timp distanta, LEAGOO se pregateste sa impresioneze printr-un terminal de tip phablet (de buget) care sa imite la nivel inalt Samsung Galaxy S8. Pana si denumirea noului terminal ne duce cu gandul la flagshipul celor de la Samsung. Despre Leagoo S8 aflam mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Leagoo S8 primele impresii, specificatii tehnice si disponibilitate

Leagoo S8 aspect

Primul detaliu concret despre Leagoo S8 este legat de aspectul sau foarte placut si despre noul ecran de tip borderless 18:9. Acest ecran chiar de apropie imaginatia de aspectul Galaxy S8, iar faptul ca este putin curbat contribuie si mai mult la aceasta impresie. In fapt, cei de la Leagoo isi continua parteneriatul cu japonezii de la Sharp la crearea acestui panel, care acopera 85% din suprafata telefonului. Avem o rezolutie HD+ (adica 1440 x 720 pixeli) si o diagonala de 5.7 inch si nu lipseste protectia de tip Corning Gorilla Glass 4. Marginile laterale practic nu exista, iar carcasa este una eleganta si bine construita. Pe spatele telefonului avem un plastic foarte elegant, iar pe margini Leagoo a apelat la o rama metalica. Una peste alta, Leagoo a reusit sa asigure un look special si rafinat noului sau terminal.

Leagoo S8

Leagoo S8 hardware si software

Noul device al companiei Leagoo vine cu un procesor octa-core pe 64 de biti de la MediaTek, chipset tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Acesta este asociat cu acceleratorul grafic Mali-T860 MP2 de 650 Mhz si cuplat cu memoria RAM de 3GB. Din punct de vedere al capacitatii de stocare a datelor, device-ul se bazeaza pe o memorie de 32 GB, care poate fi intr-adevar extinsa pana la 128 GB prin intermediul unui slot microSD. Smartphone-ul cu dimensiuni de phablet al companiei asiatice ruleaza din fabrica Leagoo OS 3.0 bazat pe Android Nougat 7.0.

Leagoo S8 dotari foto

Leagoo S8 se va baza pe nu mai putin de patru camere. Adica, device-ul va avea camera foto duala atat pe partea din spate cat si pe partea din fata. Pe spate, Leagoo are o camera principala duala cu senzor Sony de 13, respectiv 2 megapixeli plus flash LED Dual, autofocus si apertura F2.0. Pe partea din fata, terminalul vine cu un selfie-cam de 8+2 megapixeli, la care se adauga o apertura identica cu cea de pe spate (F2.0), lentile 4P si flash LED.

Leagoo S8 alte caracteristici

Device-ul companiei Leagoo are un acumulator de 3050 miliamperi cu tehnologie quick charge si beneficiaza de conectivitate 4G LTE Cat 6, VoLTE. S8 de la Leagoo este un dual SIM dual standby, fara port USB tip C! Avem scanner de amprente pe partea din spate, mufa pentru casti de 3.5 milimetri si bluetooth 4.1, iar incarcarea se face prin microUSB 2.0.

Leagoo S8 (1)

Disponibilitate si pret Leagoo S8

Phabletul companiei Leagoo poate fi achizitionat doar pe culoarea negru (cel putin pentru moment), masoara 9.1 milimetri grosime si are o latime de doar 70.7 milimetri. Terminalul are un pret foarte bun pentru ceea ce ofera: doar 140 de dolari costa Leagoo S8 pe site-ul Banggood.com.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo S8
Price
$ 140