Reviews, Stiri

Lansare Xiaomi Mi 6 – detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lansare Xiaomi Mi 6 - detalii oficialeLansare Xiaomi Mi 6 → dotari excelente →preturi echilibrate. Asa cum anuntam si noi, Xiaomi Mi 6 a fost lansat oficial in aceasta luna de catre compania chineza si propune cateva detalii care atrag atentia inca de la simpla citire a caracteristicilor sale. Varful de gama al companiei producatoare este unul cu puternice dotari hardware si cu un aspect premium, confirmand practic toate zvonurile anterioare datei sale de lansare. Despre Xiaomi Mi 6, aflam mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Lansare Xiaomi Mi 6: smartphone cu procesor de top

Nu exista dubii in privinta platformei hardware de la Qualcomm pe care noul Xioami Mi 6 o va incorpora. Snapdragon 835 este unul dintre procesoarele cele mai impunatoare care s-au „construit” vreodata si care pot fi incporoate intr-un smartphone cu pretentii. Iar Xiaomi Mi 6 este un smartphone cu pretentii, astfel ca includerea acestui model de Snapdragon este cat se poate de fireasca. Terminalul va functiona pe baza acestui „motor” si va fi ajutat de o memorie RAM generoasa de 6 GB. Xiaomi a decis sa asigure doua optiunie de stocare utilizatorilor, in functie de versiunea de Mi 6 pe care o vor achizitiona. Asadar, vom regasi pe piata Xiaomi Mi 6 cu 64 GB spatiu de stocare intern, respectiv cu 128 GB spatiu de stocare intern, in versiunea mai scumpa.

Lansare Xiaomi Mi 6 - detalii oficiale 3

Lansare Xiaomi Mi 6 – camere foto de calitate

Unul dintre cei mai mari producatori asiatici ai momentului si cu certitudine unul dintre numele grele din industrie la nivel global in acest an, Xiaomi a tinut sa includa specificatii puternice si la nivelul dotarilor foto in noul sau Xiaomi Mi 6. Camera principala a dispozitivului va avea rol dual, ceea ce confirma zvonurile anterioare lansarii. Telefonul se va baza asadar pe o camera foto cu senzori de 12 megapixeli, in timp ce pentru pasionatii de selfie-uri, Xiaomi a implementat o camera secundara-frontala, cu un senzor de asemenea foarte valoros, de 12 megapixeli. Fara indoiala, la capitolul dotari foto, Mi 6 nu surprinde foarte mult, mai ales ca ne asteptam la aceasta configuratie, dar, la fel de cert, este si faptul ca aceasta configuratie promite.

Lansare Xiaomi Mi 6: acumulator, display si rezistenta

Foarte multi fani ai companiei chineze se asteptau ca telefonul sa fie certificat pentru rezistenta la apa si praf. Nu s-au inselat si nici asteptarilor lor n-au fost inselate, pentru ca Xiaomi Mi 6 este intr-adevar un terminal rezistent la astfel de intemperii. Constructia sa este una solida, extrem de aspectuoasa, dar nu pare sa transforme item-ul intr-unul dificil de manevrat. Xiaomi Mi 6 mizeaza pe un display cu rezolutie Full HD si diagonala de 5.15 inch.

Lansare Xiaomi Mi 6 - detalii oficiale 4

Daca aceasta diagonala vi se pare mica, nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca aproape sigur, producatorul chinez va lansa si o varianta mai mare, adica un Xiaomi Mi 6 Plus. Acumulatorul noului smartphone Xiaomi va avea o capacitate de 3350 mAh, una destul de generoasa pentru ceea ce ofera terminalul, desi recunosc, eu personal ma asteptam la o capacitate si mai mare.

Lansare Xiaomi Mi 6: pret si alte detalii

Xiaomi Mi 6 va putea fi achizitionat in trei versiuni de culoare diferite (Ceramic Black, Metallic Silver si Sexy Blue) si va avea preturi diferite in functie de versiune. Momentan, aceste preturi sunt stabilite pentru piata chineza, insa probabil diferentele nu vor fi foarte mari nici pe viitor pentru piata europeana. Cea mai scumpa versiune va fi asa cum anticipati cea de 128 GB spatiu de stocare, care va costa 420 de dolari, in timp ce versiunea cu 64 GB spatiu de stocare in spate va costa 360 de dolari. La finalul lunii aprilie, smartphone-ul Xiaomi Mi 6 va intra deja in magazinele din China, ulterior urmand a fi anuntata data la care terminalul va fi accesibil si pe piata europeana. Pentru huse Xiaomi de cea mai buna calitate, nu uitati sa accesati oferta noastra updatata la zi.

Lansare Xiaomi Mi 6 - detalii oficiale 2

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi 6