Stiri

Lansare Xiaomi Mi 6: flagship-ul Xiaomi, va fi lansat oficial in aprilie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lansare Xiaomi Mi 6: flagship-ul Xiaomi, va fi lansat oficial in aprilie →Xiaomi Mi 6, noul varf de gama al companiei chineze Xiaomi, va fi in cele din urma lansat in luna apirlie, a anuntat cea mai importanta voce din cadrul concernului asiatic, CEO-ul Lei Jun. Desi nu a oferit o data exacta in privinta fericitului eveniment, Lei Jun a marturisit ca aprilie va fi luna in care utilizatorii din intreaga lume vor putea sa vada noul produs de top al companiei Xiaomi.

Lansare Xiaomi Mi 6: amanare din pricina problemelor legate de procesor

Xiaomi Mi 6Procesorul Snapdragon 835 a fost principalul impediment in calea aparitiei noului flagship al companiei. Procesul de lansare Xiaomi Mi 6 a inceput inca de la finalul anului trecut, insa problemele legate de aprovizionarea cu un numar suficient de chipset-uri Qualcomm comparativ cu nivelul de productie anuntat de companie, a cauzat acest delay.

Ritmul de productie al noului flagship Xiaomi este mai lent decat se astepta CEO-ul Lei Jun, iar acest lucru se datoreaza in principal aparitiei Samsung Galaxy S8. Se stie ca intre Samsung si Qualcomm exista un parteneriat la nivel inalt, compania sud-coreeana fiind principalul si cel mai important client al celor de la Qualcomm, drept pentru care, Samsung Electronics are prioritate la nivelul echipamentelor de acest tip. Samsung Galaxy S8 apare si in varianta cu Snapdragon 835, astfel ca Xiaomi a intampinat numeroase probleme inainte de momentul de lansare Xiaomi Mi 6, noul varf de gama din 2017 al concernului condus de Lei Jun.

Lansare Xiaomi Mi 6: specificatii de top

La ce ne asteptam in ceea ce priveste momentul de lansare Xiaomi Mi 6 din partea companiei chineze? Zvonurile anunta un terminal impresionant, care va cuceri cu siguranta piata din Asia in primul rand datorita designu-ului special. Site-ul GSMArena confirma la aceasta ora principalele specificatii ale terminalului, iar rezultatul afiseaza pe hartie specificatii puternice, de top.

Xiaomi Mi 6 va beneficia de un display Quad HD cu diagonala de 5.15 inch si rezolutie 2560×1440 pixeli. Densitatea pixelilor la acest display va fi una remarcabila (428 pixeli per inch), iar display-ul va asigura un raport corp-ecran excelent. Este foarte posibil ca Xiaomi Mi 6 sa imbrace un „costum” din ceramica in varianta Premier si aproape sigur va avea la bord o memorie RAM de 6 GB pe langa procesorul Qualcomm Snapdragon 835. Procesorul octa-core va beneficia de 8 nuclee (4×2.45 GHz Kryo & 4×1.9 GHz Kryo) si de sprijinul placii video Adreno 540. In versiunea clasica, Xiaomi Mi 6 va asigura 4 GB memorie RAM si 32 sau 64 GB spatiu de stocare.

Lansare Xiaomi Mi 6

In versiunea extinsa (si cea mai scumpa), terminalul va avea 128 GB memorie de stocare. Marea noutate legata de Xiaomi Mi6, anunta GSMArena este faptul ca terminalul va primi sprijinul unui senzor de imagine extrem de puternic, despre care am mai discutat si in review-ul spectaculosului varf de gama al celor de la Sony, Xperia XZ Premium. Senzorul Sony IMX400 este un senzor pe trei layere care va propune in configuratia Xiaomi Mi 6 o camera principala cu 19 megapixeli, deschidere f/2.0 plus autofocus prin tehnologie laser. Exista si anumite informatii care sustin ca noul flagship al companiei chineze va avea o camera spectaculoasa de 30 de megapixeli, un detaliu care ar fi fost semnalat pe cutia unui exemplar al acestui produs destinat pietei din Asia. O alta interpretare data de americani aceleiasi informatii anunta un sistem dual cu doi senzori de cate 15 megapixeli. Amanuntele in privinta dotarilor foto cu care va fi echipat Xiaomi Mi 6 par insa cel mai bine tinute secret de companie, astfel ca si noi suntem foarte curiosi sa aflam care va fi valoarea reala a acestor dotari odata cu anuntul oficial din partea Xiaomi.

Conform majoritatii surselor de informare, bateria Lithium-Polymer va avea o capacitate de 4000 mAh si va fi sustinuta de tehnologia Fast Battery Charging. Terminalul va avea senzorul de amprenta montat pe partea din fata insa nu se stie inca exact daca Xiaomi Mi 6 va rula Android 7.0 Nougat sau Android 6.0 Marshmallow. Cert este ca, indiferent de sistemul de operare Google pe care il va avea item-ul Xiaomi, el va functiona alaturi de noul MIUI 8 OS, proaspat „scos din fabrica” de celebra compania chineza.

Lansare Xiaomi Mi 6: pret posibil

Xiaomi Mi 6 va putea fi achizitionat in patru culori diferite. Xiaomi a optat pentru argintiu, gri, auriu si roz auriu, o paleta interesanta si suficienta pentru clientii fideli ai acestei companii, dar si pentru cei care ar putea fi atrasi inspre achizitionarea noului flagship al chinezilor. In ceea ce priveste pretul Xiaomi Mi 6, informatiile sunt oarecum contradictorii in acest moment, insa putem confirma versiunea celor de la China News, care de regula au astfel de informatii de calitate.

Lansare Xiaomi Mi 6

Modelul cu 6GB si 64 GB spatiu de stocare pe care Xiaomi il pregateste pentru noile sale varfuri de gama va avea un pret de plecare de 360 de dolari, anunta China News, in timp versiunea clasica de 4 GB RAM si 32 GB spatiu de stocare va avea ca pret de pornire suma de 290 de dolari, anunta aceeasi sursa.

Pregateste-te pentru sosirea noului model Xiaomi in Romania si arunca pana atunci o privire peste huse de telefon Xiaomi din oferta Catmobile. Noul model al companiei chineze va beneficia si el de o categorie speciala in sectiunea accesorii de pe site-ul nostru, in curand.

Summary
Lansare Xiaomi Mi 6: flagship-ul Xiaomi, va fi lansat oficial in aprilie
Article Name
Lansare Xiaomi Mi 6: flagship-ul Xiaomi, va fi lansat oficial in aprilie
Description
Xiaomi Mi 6, noul varf de gama al companiei chineze Xiaomi, va fi in cele din urma lansat in luna apirlie, a anuntat cea mai importanta voce din cadrul concernului asiatic, CEO-ul Lei Jun.