Stiri

Aproape de lansare: Huawei P10 pret si posibile specificatii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei pregateste o super lansare la MWC 2017 si dupa toate probabilitatile, smartphone-ul pe care compania il va anunta cu surle si trambite va fi Huawei P10. Asta inseamna ca vom descoperi „noua minune” a celui de-al treilea producator de telefoane mobile din lume, in mai putin de o luna.

Huawei P10 review – la ce sa ne asteptam?

Huawei impresioneaza pe piata din Asia, acolo unde pare sa domine pentru moment peisajul intern, dar este destul de putin popular in Europa. Acest lucru s-ar putea schimba in curand cand compania cu sediul in Shenzen (China) pregateste lansarea pe piata a urmasului celebrului Huawei P9. Este vorba despre Huawei P10, un nou model care imbina specificatiile high-end cu un sistem de camere inovator si cu un pret cat se poate de echilibrat. Acest model va incerca sa depaseasca foarte probabil performantele Huawei P9 in ceea ce priveste vanzarile companiei din Shenzen.

Huawei P10

Huawei P10

Flagshipul anului 2017 al Huawei va purta denumirea de Huawei P10. Insasi oficialii Huawei au confirmat ca la MWC 2017 vor prezenta „un device impresionant, un moment important in istoria companiei noastre”. Si directorul de marketing al companiei chineze pe zona Africa, Hawa Hyath a marturisit ca Huawei P10 va fi urmatorul target al companiei sugerand ca o data de lansare oficiala ar putea fi anuntata cat mai curand.

Huawei P10 va avea ecran curbat

Huawei P10 va avea ecran curbat

Cum va arata noul flagship al Huawei? Vom avea aproape sigur un ecran curbat, cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie QHD. Este un upgrade al dimensiunilor pentru compania chineza, care a oferit anul trecut pietei un flagship cu display de 5’2 inch. La fel ca in cazul Huawei Mate 9 Porsche Design sau al mult mai cunoscutului Samsung Galaxy S7 Edge, Huawei P10 va beneficia de un ecran curbat, desi specialistii din China nu exclus posibilitatea aparitiei a doua terminale diferite: cu ecran plat si ecran curbat. La capitolul design, Huawei P10 va beneficia de senzor de amprenta pe partea din fata, o constructie integrala din metal si un nou sistem de camere. Cea principala va beneficia de un senzor de imagine de 12 megapixeli, iar cea frontala pentru selfie de un senzor de imagine de 8 megapixeli. Cel putin asa se speculeaza, mentionandu-se ca acestea vor avea parte de imbunatatiri la sistemul de captare imagini si modalitate de captare a imaginilor plus functii alternative. Alte surse considera ca prima camera, cea principala, va avea o rezolutie de 20 de megapixeli. Cert este ca parteneriatul cu Leica va continua si va produce speram aceleasi rezultate de calitate.

Mai mult ca sigur, procesorul de care se va folosi Huawei P10 va fi un puternic Kirin 960 pe 6 GB RAM (sau 4 GB RAM depinde de sursa) si 256 GB spatiu de stocare. Nu se ridica probabil la nivelul Galaxy S7 ca putere, dar Kirin a confirmat ca are un potential impresionant.

Huawei P10 pret

Tinand cont de potentialul pe care Huawei considera ca il are noul sau flagship, pretul cu care Huawei P10 se va vinde este unul echilibrat. Cu toate acestea va fi un pret mai mare decat cel al Huawei P9, dar fara indoiala mai mic decat cel al flagshipurilor Apple, Samsung sau HTC. Techradar sustine ca varianta standard va costa 700 de euro, in timp ce varianta Plus va ajunge la, sau chiar depasi, 750 de euro. Daca esti un fan al companiei chineze si detii deja un terminal Huawei, ori iti doresti sa achizitionezi modelul Huawei P10 sau un alt model Huawei, arunca o privire peste Huse Huawei P10 pe care noi ti le punem la dispozitie. Vom reveni cu amanunte legate de flagshipul 2017 al companiei in urmatoarele zile.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes