Reviews, Stiri

Lansare Huawei Honor V9, o phableta cu 6GB RAM si display impresionant

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Site-ul gsmarena.com anunta data exacta de lansare Huawei Honor V9, un nou smartphone android de proportii si cu caracteristici extrem de interesante. Conform sursei precizate, Huawei va prezenta in mod oficial aceasta phableta spre finalul lunii februarie, confirmand astfel informatiile din presa asiatica care anuntat inca din luna noiembrie lansarea acestui device.

Lansare Huawei Honor V9

Data de 21 februarie este data aleasa de Huawei pentru prezentarea phabletei care va inlocui modelul Huawei Honor V8. Primul lucru impresionant cu care super-phableta chinezilor de la Huawei atrage este prezenta unui display de 5.7 inch cu rezolutie 2K adica 2560×1440 pixeli. Un detaliu care subliniaza faptul ca Huawei pastreaza proportiile pe care le-am descoperit deja cu placere la precedentul sau model. Estetic insa, Huawei Honor V9 arata mai bine si beneficiaza de un strat de sticla curbata de tip 2.5D. Desigur, nu ar trebui sa excluzi insa varianta de a imbraca aceasta phableta intr-o husa Huawei sau de a o proteja printr-o folie de protectie Huawei, daca oferta noastra te va convinge.

Depasind insa capitolul display, descoperim si alte cateva caracteristici foarte interesante la noul Huawei Honor V9. Cel putin asa cum ne anunta gsmarena, terminalul va beneficia de o memorie RAM de 6GB si de un procesor usor superior celui pe care il incorpora modelul Honor V8. Este vorba despre un octa-core pe 64 de biti, tactat la 2.4 Ghz model Kirin 960. Huawei a umblat si la placa video a dispozitivului ce va fi lansat pe 21 februarie, propunand utilizatorilo un next gen Mali G71, care se anunta o reusita. Pasionatii de gaming vor beneficia de liniste si putere, dupa cum noteaza presa asiatica, urmand a savura o experienta extrem de reusita indiferent de jocurile pe care le vor rula pe Huawei Honor V9.

Lansare Huawei Honor V9

Lansare Huawei Honor V9

Fata de modelul precedent, asa cum era de asteptat, Huawei a facut saltul la un nou sistem de operare. Ati ghicit! Este vorba despre Android 7.0 Nougat, o platforma pe care ca de obicei, compania chineza o personalizeaza cu ajutorul EMUI 5.0, si el intr-o versiune noua, pentru ca dupa cum stim, pe Huawei Honor V8 utilizatorul beneficia de impactul vizual garantat de Emotion UI 4.1. Nu sunt insa modificari la capitolul sistem de camere foto, acolo unde la fel ca si la versiunea anterioara lansata in mai anul trecut, terminalul de 5.7 inch propus de Huawei va avea doua camere de 12 megapixeli (camera principala) respectiv 8 megapixeli (camera secundara).

Acumulatorul urca si el in capacitate, itemul Huawei Honor V9 urmand a se bucura de o generoasa baterie de 3900 mAh, dotata evident, cu tehnologie fast charging. Dual-sim-ul 4G care va fi lansat pe 21 februarie se va baza pe un spatiu de stocare diferit in functie de versiunea pe care o vor alege: 64 GB memorie interna in prima varianta, 128 GB in varianta a doua. Fara discutie, ambele versiuni vor beneficia insa de slot microSD astfel ca utilizatorul va putea sa extinda aceasta memorie interna pana la 128 GB printr-un card compatibil.

Huawei Honor V9 pret

Lansare Huawei Honor V9, o phableta cu 6GB RAM si display impresionant

Lansare Huawei Honor V9, o phableta cu 6GB RAM si display impresionant

Odata anuntata data de lansare Huawei Honor V9, nu ne ramane decat sa salutam sosirea pe piata a unei phablete extrem de interesante si sa aruncam o privire peste pretul pe care va trebui sa-l platim pentru a achizitiona produsul. Conform site-urilor de specialitate din China, terminalul va costa peste 300 de dolari, ceea ce inseamna ca in Romania va trebui sa platim probabil intre 1400 si 1500 de roni pentru Huawei Honor V9.

Mai mult ca sigur, daca este sa dam crezare informatiilor oferite de fonearena.com, Huawei Honor V9 va fi disponibil in mai multe culori. Variantele vehiculate sunt argintiu, roz auriu si roz simplu.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Honor V9
Price
RON (estimativ) 1500