Reviews, Stiri

Kult Ambition smartphone de buget cu 3GB RAM la bord

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In India a luat nastere un nou smartphone de buget, cu specificatii destul de bune si atractive. Kult Ambition este un smartphone care va putea fi achizitionat incepand cu luna viitoare prin intermediul Amazon India. Pretul sau de achizitie va fi unul rezonabil: 5.999 de rupii indiene, echivalentul a aproximativ 400 de lei. Ce aduce pentru acesti bani, Kult Ambition? Aflam in cele ce urmeaza.

Kult Ambition detalii tehnice oficiale si specificatii

Pe piata indiana, se asteapta ca noul Kult Ambition sa asigure competitie pentru telefoanele din gama Redmi sau pentru seria de smartphone-uri Bharat de la Micromax, unul dintre marii producatori indieni. Device-ul nu va ajunge in Europa, dar va putea fi achizitionat online de pe site-urile de specialitate din aceasta zona.

Kult Ambition

Kult Ambition imbraca o carcasa din polycarbonat si are un aspect destul de placut. Telefonul ruleaza proaspat scos din cutie Android 7.0 Nougat si beneficiaza de un ecran IPS cu diagonala de 5 -inch, capabil sa suporte o rezolutie HD, adica 1280 x 720 pixeli.

Sub capota, Kult Ambition ascunde un procesor pe 64-biti MediaTek, model MT6737, un chipset quad-core tactat la frecventa de 1.25 Ghz. Acest procesor este cuplat cu un accelerator grafic precum Mali-T720 GPU si cu o memorie de 3 GB RAM, care mi se pare extrem de bine venita pentru un smartphone de buget, care costa sub 400 de lei.

Capacitatea de stocare a datelor atinge 32 GB, insa Kult Ambition isi poate dubla capacitatea memoriei interne prin intermediul unui card de memorie extern.

In departamentul foto, Kult Ambition este pregatit cu o camera foto principala de 13 megapixeli si cu o camera foto frontala de 5 megapixeli. Aceasta din urma este dedicata selfie-urilor si eventualelor conferinte video-call.

Autonomia device-ului este asigurata de o baterie de 2600 de miliamperi, o baterie care conform producatorului asigura o autonomie de pana la o zi in convorbiri.

De mentionat ca modelul Kult Ambition include optiuni importante de conectivitate, din care amintim:

  • – Conectivitate VoLTE
  • – Conectivitate Wi-Fi
  • – Tehnologie Bluetooth 4.0
  • – GPS
  • – USB OTG
  • – FM Radio, 3.5mm audio jack,
  • – port MicroUSB 2.0

Kult Ambition cantareste 160 de grame si masoara 9.1 milimetri. Inaltimea sa este de 145.35 milimetri, iar latimea atinge 72.7 milimetri. De remarcat ca acest device are un pret destul de apropiat de Xiaomi Redmi 5A cu care va intra probabil in competitie. Diferenta este ca noul smartphone Ambition are o memorie RAM mai mare decat Redmi 5A, care vine cu doar 2 GB RAM.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Kult
Product Name
Kult Ambition