Stiri

Karbonn K9 Smart Grand a fost lansat oficial in India

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Dupa Karbonn K9 Smart, compania Karbonn a anuntat lansarea oficiala a terminalului Karbonn K9 Smart Grand, telefon de buget cu un pret extrem de mic. Conform primelor informatii, smartphone-ul va costa 5,290 de rupii indiene, echivalentul a 314 lei la ora redactarii acestui articol.

Karbonn K9 Smart Grand specificatii tehnice oficiale

Noul Karbonn K9 Smart Grand va fi disponibil in trei variante de culoare: negru auriu, negru si auriu simplu. Conform site-ului ThemobileIndian, device-ul este deja disponibil la vanzare in mediile online dar si in magazinele de retail din India. Ce specificatii aduce insa Karbonn K9 Smart Grand la acest pret?

Karbonn K9 Smart Grand

In primul rand, telefonul vine cu un ecran cu diagonala de 5.2 inch FWVGA si o rezolutie 854 x 480 pixeli. Sub capota, terminalul ascunde un procesor quad core tactat la frecventa de 1.3 Ghz si cuplat cu 1GB memorie RAM. Evident, o memorie foarte mica, dar nici nu ne puteam astepta la altceva de la un device atat de ieftin. Capacitatea de stocare a datelor este de asemenea una foarte mica (doar 8GB), dar ea poate fi extinsa prin carduri microSD, tinand cont de Karbonn K9 Smart Grand vine cu port pentru astfel de carduri.

Noul smartphone de buget al companiei Karbonn rulealza din fabrica Android 7.0 Nougat si beneficiaza de senzor de amprente montat pe partea din spate a terminalului. Pe partea din spate, telefonul vine cu o camera foto principala de 8 megapixeli cu LED Flash, iar pe partea din fata descoperim o camera frontala de 5 megapixeli.

Smartphone-ul este alimentat de o baterie de 2300 miliamperi Li-Ion, un acumulator care este menit sa asigure o autonomie de pana la 8 ore in convorbiri si de pana la 300 de ore in standby. Karbonn K9 Smart Grand este un item dual SIM, capabil de conectivitate 4G VoLTE (asta chiar este o veste buna, spre deosebire de alte terminale din China/India care nu ofera la acest pret, aceasta optiune) cu WiFi si WiFi Hotspot, GPS si suport OTG. Nu lipsesc senzorul de lumina ambientala, senzorul de proximitate sau accelerometrul, precum nici functiile GPS si Bluetooth. Karbonn K9 Smart Grand nu are o constructie tocmai slim tinand cont ca grosimea sa atinge 9.45 milimetri, insa are o greutate optima (178 de grame) si este un device usor de manevrat. Pentru ca nu pare sa aiba o constructie foarte calitativa, recomandam achizitionarea de huse Karbonn.

Karbonn K9 Smart Grand specificatii cheie

– display 5.2″ FWVGA
– rezolutie 854 x 480 px
– procesor de 1.3 Ghz quad core
– memorie RAM 1 GB
– memorie ROM 8 GB
– slot microSD pana la 32 GB
– acumulator 2300 mAh Li-Ion
– 4G VoLTE, Dual SIM, OTG Support
– greutate 178 de grame

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Karbonn
Product Name
Karbonn K9 Smart Grand
Price
RON (aprox) 314