Reviews, Stiri

Karbonn Aura Note Play detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

In India a fost lanast terminalului Karbonn Aura Note Play, un smartphone interesant cu ecran foarte mare si pret accesibil.

„La Karbonn suntem complet dedicati inovatiilor si ne dorim sa aducem clientilor nostri cele mai bune si mai noi tehnologii. Odata cu lansarea Aura Note Play ne-am dorit sa devenim putin mai relevanti pe acest sector foarte cautat in India si nu numai. Suntem extrem de incantati de produsul nostru si ne vom lupta si de aici inainte pentru a ridica standardele si nivelul produselor noastre” – Shasin Devsare, Director Executiv Karbonn Mobiles

Specificatii Karbonn Aura Note Play  

Display: 6″ in diagonala, rezolutie HD

Procesor: 1.3 Ghz

Memorie RAM: 2GB

Memorie ROM: 16 GB

Sistem de operare: Android Nougat

Acumulator: 3300 mAh

Camere foto: 8+5 MP

Karbonn Aura Note Play smartphone cu ecran de 6″ la numai 100 de euro

Karbonn Aura Note Play (2)Compania Karbonn a lansat astazi pe piata noul Karbonn Aura Note Play, un telefon de buget, cu pret foarte accesibil. Doar 100 de euro va trebui sa scoateti din buzunare daca sunteti interesati de achizitionarea acestui handset atractiv.

Karbonn Aura Note Play vine cu un ecran de 6 inch in diagonala si rezolutie HD (1280×720 px), dar si cu cel mai nou sistem de operare Android (OS Nougat v7.0).

Smartphone-ul de tip phablet este pus in functiune de un procesor tactat la frecventa de 1.3 Ghz, procesor care este cuplat cu 2 GB memorie RAM si cu alti 16 GB memorie interna de stocare a datelor. Pe partea din spate, telefonul are senzor de amprente!

Karbonn Aura Note Play se bazeaza pe dotari foto entry level, avand o camera principala de 8 megapixeli cu flash led si o alta camera frontala, pentru pasionatii de selfie-uri cu rezolutie de 5 megapixeli. Bateria sa are o capacitate generoasa, in principal datorita faptului ca telefonul vine cu un ecran de mari dimensiuni. Aura Note Play se bazeaza pe un acumulator de 3300 miliamperi, Lithium-Ion.

Alte specificatii interesante le descoperim pe partea de conectivitate, acolo unde telefonul vine cu port micro-USB, accelerometru, G-Sensor, senzor de proximitate si senzor de lumina. In plus, Karbonn Aura Note Play este un terminal dual sim care este capabil de conectivitate 4G.

Daca ai un telefon marca Karbonn verifica pe site-ul nostru care dintre aceste huse Karbonn ti se potrivesc si profita de reducerile noastre de ultima ora.

 

 

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Karbonn
Product Name
Karbonn Aura Note Play detalii oficiale
Price
Euro 100