Reviews, Stiri

JESY J9S smartphone rugged cu incarcare wireless, 4GB RAM, ecran Full HD si baterie de 6150 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

JESY J9S (3)Compania JESY a lansat in urma cu cateva saptamani noul sau telefon rugged din generatia J9, smartphone-ul JESY J9S. Este vorba despre primul terminal Android al producatorului cu certificari IP68 si MIL-STD-810G. Pe scurt, acest JESY J9S este cel mai puternic device lansat pana acum de compania JESY. Haideti sa aflam mai multe detalii despre el, in cele ce urmeaza.

JESY J9S cu certificare militara MIL-STD-810

Certificarea militara MIL-STD-810 suna destul de pompos, insa destul de putina lume stie exact ce asigura aceasta. Prin aceasta certificare device-ul companiei Jesy ofera utilizatorului siguranta ca design-ul telefonului este adaptabil la mediul inconjurator si ca echipamentul care-l imbraca are toate avantajele pentru a corespunde condiitiilor vitrege pe care smartphone-ul le-ar putea intampina de-alungul timpului.

Acest standard este unul pregatit special pentru aplicatii militare, dar mai nou a ajuns si pe piata produselor comerciale. Exista si alte cateva telefoane rugged care au primit aceasta certificare si, cu surprindere si bucurie, constatam ca si acest nou model de la JESY se bucura de un grad de rezistenta militar impresionant.

JESY J9S specificatii tehnice

Dar ce ofera acest terminal, dincolo de capacitatea sa de a rezista aproape socurilor si loviturilor puternice ori contactului cu apa? Ei bine, in materie de specificatii, JESY J9S surprinde foarte placut.

JESY J9S (1)

Device-ul este echipat cu un ecran de 5.5 inch in diagonala cu rezolutie Full HD. Sub capota, descoperim un procesor MediaTek MT6755, adica modelul Helio P10, tactat la frecventa de 2.9 Ghz! Octa-core-ul este cuplat cu 4 GB memorie RAM si cu 64 GB dedicati memoriei native. Avem o camera principala cu rezolutie de 16 megapixeli si stabilizare optica (Optical Image Stabilization), dar si o camera frontala cu rezolutie de 8 megapixeli. Sensorul de amprente este unul foarte rapid, iar telefonul vine si cu port Infrarosu dar si cu functia NFC.

Acumulatorul are o capacitate de 6150 mAh si, atentie, suporta incarcare wireless! JESY J9S ruleaza Android 7.0 Nougat din cutie si vine cu certificari IP68 respectiv MIL-STD-810.

Remarcabila baterie de pe JESY J9S

Smartphone-ul de tip rugged are toate caracteristicile pentru a te asigura de experiente reusite outdoor, dar si de o autonomie buna. Asa cum puteti observa si din descrierea de mai sus, terminalul se bazeaza pe un acumulator cu capacitate foarte mare.

JESY J9S

JESY J9S ascunde o baterie de 6150 mAh, mai mare decat bateriile de pe marea majoritate a telefoanelor cu ecrane de 5.5 inch. Dupa 9 ore de utilizare conform testelor efectuate de cei de la GizmoChina, bateria a ajuns la 11%.

Dar, nu s-a plecat de la 100% ci de la 49%. Ceea ce inseamna ca in 9 ore, JESY J9S a consumat 28% procente din energia bateriei sale. De asemenea, o alta mare surpriza la acest capitol este faptul ca JESY J9S suporta Qi Wireless, detaliu care poate fi intalnit la telefoane high-end.

JESY J9S pret si disponibilitate

Smartphone-ul rugged al companiei Jesy poate fi achizitionat acum de pe site-ul Coolicool.com pentru suma de 279.99 dolari. La ce specificatii aduce si la cat de rezistent pare acest device, cu siguranta va atrage destul de multa atentie. De remarcat ca JESY J9S este un dual sim dual standby, beneficiaza de slot micro SD si mai ales de port USB Type C, si este considerat un telefon waterproof, dustproof si dropproof. In opinia mea este unul dintre telefoanele rugged atractive ca pret si specificatii din acest an, via China.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
JESY
Product Name
JESY J9S
Price
$ 280