Stiri

Apple ar putea lansa iPhone SE 2017 in finalul lunii august

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

iPhone SE 2017In 2016, Apple lansa iPhone SE contrar tuturor asteptarilor, tinand cont ca majoritatea dintre noi si majoritatea specialistilor eram obisnuiti cu lansari din partea producatorului din Cupertino in preajma lunii septembrie. iPhone SE 2016 s-a bucurat de un impact puternic in randul fanilor companiei si nu numai, iar in acest an am putea avea pana la aurma parte de un continuator al acestui proiect.

iPhone SE 2017 in finalul lunii august?

Lansat in martie 2016, iPhone SE ar putea avea un urmas, de aceasta data undeva spre finalul lunii august, ne anunta presa de specialitate de peste Ocean. Micutul telefon lansat anul trecut a costat in Romania 1,399 de lei, iar conform asteptarilor, noul device din 2017 ar putea costa in jur 400 de euro pentru versiunea de 32 GB.

iPhone SE 2016 venea cu un procesor de tip dual core, tactat la frecventa de 1.84 Ghz, accelerator grafic Power VR GT7600, sistem de operare proprietar (iOS), ecran IPS LCD de numai 4 inch cu rezolutie 1136 x 640 pixeli si cu o greutate de invidiat: 113 grame. Mai mult decat atat, terminalul avea doar 58 milimetri latiimie, 123.8 milimetri inaltime si doar 7.6 milimetri grosime. Unul dintre cele mai mici si mai bune telefoane inteligente de pe piata in 2016, pentru multi chiar cel mai bun. De altfel, iPhone SE 2016 si-a facut loc fara probleme intr-un Top telefoane cu ecran mic care merita cumparate conform unei analize efectuate pe site-ul nostru.

Specialistul chinez Pan Jiutang ne anunta acum ca iPhone SE ar putea reintra in calcule si pentru 2017, Apple lucrand in secret la acest proiect. Foarte probabil, acest device va avea componente hardware destul de similare si apropiate valoric cu ceea ce intalnim astazi la iPhone 7, dar, isi va pastra caracteristica de telefon de emici dimensiuni.

Nu este exclus insa sa avem un mini iPhone 7 si din punct de vedere al design-ului, o surpriza placuta pe care abia asteptam sa o vedem pusa in practica. Informatiile oferite de Pan Jiutang in materie de Apple sunt de regula bazate pe surse de incredere, astfel ca ne-am bucura ca si de aceasta data, analistul chinez sa aiba dreptate.

In asteptarea varfului de gama al companiei (cand apare iPhone 8) care va fi lansat cu surle si trambite in acest an aniversar pentru Apple, nu este deloc exclus ca in perioada urmatoare sa avem parte si de cateva leak-uri legate de noul iPhone SE. Tinand cont ca informatiile provin din surse neoficiale, pastram rezerve in privinta veridicitatii lor.

Summary
Article Name
Apple ar putea lansa iPhone SE 2017 in finalul lunii august
Description
iPhone SE 2017 ar putea fi lansat in cele din urma de gigantul din Cupertino pe finalul lunii august, anunta presa internationala