Stiri

iPhone 9 va avea cel mai mare ecran din istoria Apple

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Foarte putin ne mai desparte pana la lansarea oficiala a iPhone 8, varful de gama al companiei Apple din acest an. Asteptarea este cu certitudine uriasa, iar specialistii isi impart timpul intre discutii legate de eveniment si viitoarele specificatii ale terminalului vedeta al finalului de an.

In mod surprinzator (sau nu), fara ca iPhone 8 sa fie oficial lansat, deja incep sa circule foarte multe informatii despre viitorul flagship Apple de anul viitor. iPhone 9 ar urma sa fie lansat pe 31 august 2018 si foarte probabil va fi telefonul iPhone cu cel mai mare ecran de pana acum.

iPhone 9 si iPhone 9 Plus cu ecrane neasteptat de mari!

Cel mai mare ecran disponibil in momentul de fata pe un telefon al celor de la Apple este de 5.5 inch in diagonala, LCD model. Dar, cei de la Korea Herlad care citeaza surse interne ne anunta ca viitorul iPhone 9 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch versiune OLED. Publicatia sud-coreeana nu face altceva decat sa confirme din surse proprii informatiile care circula de mai bine de doua saptamani pe piata, informatii care anunta ca iPhone 9 si iPhone 9 Plus vor avea ecrane mult mai mari decat suntem obisnuiti sa primim de la terminalele Apple.

iPhone 9

Korea Herald sustine ca iPhone 9 va avea o diagonala de 5.85 inch versiune OLED, in timp ce iPhone 9 Plus va atinge 6.46 inch in aceeasi versiune de panel. Impresionant, tinanand cont ca Apple nu obisnuiese sa faca astfel de salturi in materie de diagonala.

iPhone 9 Plus se presupune ca va avea ecran de tip bezel-less, cu toate ca gigantul din Cupertino n-a lasat pana acum nici o scurgere oficiala de informatii care sa tradeze „aceasta mutare”. Se pare insa ca nord-americanii s-au razgandit si desi aveau in plan sa lanseze in 2018 un device cu diagonala normala, tinand cont de felul in care trendul bezel-less a cucerit piata in 2017, Apple va miza pe aceeasi miscare.

Surse ale celor de la Korea Herlad sustin de asemenea ca Apple a inceput deja aprovizionarea cu astfel de ecrane inca din luna aprilie a acestui an. Pana la inceputul anului, compania americana va comanda alte 170 de milioane de panel-uri OLED, iar toate indiciile conduc spre faptul ca cei care vor aproviziona Apple vor fi chiar marii rivali de la Samsung Electronics, sustne Yoon Kun Il, publicist la Korea Herlad si The Investor.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes