Stiri

iPhone 8 va avea ecran OLED: Apple a incheiat un nou parteneriat cu Samsung in valoare de 4.3 miliarde dolari

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

iPhone 8 va avea ecran OLED. Confirmarea o reprezinta informatiile din ultima vreme care certifica un nou parteneriat de proportii intre compania cu sediul in Cupertino si rivalul sau din Asia.

Samsung Electronics si Apple Inc. sunt indiscutabil cele mai importante companii de pe piata de telefoane mobile. Rivalitatea dintre cele doua mari branduri este cunoscuta la nivel inalt si dincolo de duelul direct pentru suprematia pe piata smartphones. In vara anului 2011 existau in instantele din 9 tari diferite, nu mai putin de 19 cauze de judecata intre cei doi mari producatori. Fie ca razboaiele in instanta s-au purtat in curtile din Germania, Coreea de Sud, Japonia, Italia, Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, cele doua companii si-au asumat aceasta rivalitate fara urma de echivoc. Si totusi, atunci cand interesul comun primeaza, Samsung Electronics si Apple Inc. nu se sfiesc „sa-si dea mana”.

Conform site-urilor de specialitate, cei doi mari rivali ar fi parafat deja al doilea parteneriat oficial, un parteneriat care va produce efecte imediat asupra flagship-urilor Apple din gama iPhone 8 sau iPhone X asa cum cel mai probabil va fi denumit noul varf de gama al companiei din Cupertino. iPhone 8 va avea ecran OLED, o afirmatie care incepe sa capete contur, ce e drept, pana la o confirmare oficiala ulterioara.

iPhone 8 va avea ecran OLED

Spuneam si mai sus, ca iPhone 8 va avea ecran OLED. Despre ce este vorba mai exact? Ne explica italienii de la focustech.it: „Una dintre cele mai importante divizii a Samsung Electronics, Samsung Display, a incheiat recent un contract de furnizare cu puternicul concern rival infiintat de Steve Jobs. Contractul este unul spectaculos, in valoare de 4,3 miliarde de dolari si presupune furnizarea de catre compania sud-coreeana a peste 60 de milioane de ecrane OLED”. Focustech.it, care citeaza si surse din presa americana, sustine ca aceste ecrane OLED vor fi utilizate de catre Apple chiar si in noua generatie de telefoane iPhone pe care compania o pregateste pentru acest an.

iPhone 8 va avea ecran OLED

iPhone 8 va avea ecran OLED

Aminteam si mai sus ca nu este prima colaborare dintre cele doua mari companii rivale, in ciuda divergentelor pe care au trebuit sa le depaseasca dealungul timpului Samsung si Apple. „Primul parteneriat dintre sud-coreeni si puternicul concern din Cupertino a presupus livrarea a 100 de milioane de ecrane Samsung pentru iPhone”, anunta sursa citata. In 2017, ambele companii (primele doua companii producatoare de telefoane mobile la nivel mondial in acest moment) pregatesc cate un varf de gama impresionant. Samsung Electronics va lansa terminalul Samsung Galaxy S8 despre care am scris si noi in aceasta perioada, detalii pe care va invitam desigur sa le cititi. In acelasi timp, Apple Inc. pregateste lansarea propriului sau flagship, cel mai probabil in luna septembrie, Apple iPhone 8 sau iPhone X cum s-ar putea numi acesta, datorita aniversarii companiei nord-americane din acest an (Apple implineste 10 ani de la lansarea telefoanelor mobile de tip iPhone). Anul trecut, concernul infiintat de legendarul Steve Jobs a vandut peste 200 de milioane de unitati, iar in 2017 specialistii anticipeaza ca Apple va depasi aceasta cantitate.

Pana la aparitia viitorului varf de gama Apple  va invitam sa aruncati o privire peste cele mai noi accesorii destinate terminalelor Apple pe site-ul nostru precum si pe ultimele huse iPhone 8 si folii de protectie iPhone 8 Plus pe care le-am adus in Romania.

iPhone 8

iPhone 8

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes