Stiri

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au vanzari sub asteptari

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Perioada destul de proasta pentru cei de la Apple. Desi iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost lansate spectaculos alaturi de iPhone X, noile terminale ale companiei inregistreaza vanzari mai slabe chiar si decat iPhone 6s si 6s Plus in aceeasi perioada a anului.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus : dezamagitoare!

Este foarte posibil ca Apple sa fii facut o mare greseala. Compania nord-americana a lansat cele doua terminale in acest an drept versiuni imbunatatite ale telefoanelor de anul trecut, iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Dar, in acelasi timp, gigantul cu sediul in Apple Park a promovat pe piata si spectaculosul iPhone X, flagshipul pe care mai toti fanii companiei il cauta. Foarte probabil, aceasta este una dintre cauzele pentru care iPhone 8 si iPhone 8 Plus se vand atat de slab in aceasta perioada.

De regula, modelele din anii trecuti scad imediat in vanzari cand e vorba de Apple si lansarile lor spectaculoase din septembrie. Acum insa, cele doua telefoane lansate in septembrie 2017 nu se bucura de acelasi impact. Se stie deja ca in aceeasi perioada a anului, iPhone 7 si iPhone 7 Plus se vindeau mult mai bine, dar, surpriza este ca si terminalele de acum doi ani au cifre mai bune in aceeasi perioada a anului decat iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vanzari

Apple n-a reusit sa schimbe prea mult nici la nivel de design nici la nivel de specificatii, astfel ca aceste doua telefoane de top nu atrag foarte mult piata. Ba chiar, nici macar clientii obisnuiti ai companiei nord-americane. Fara indoiala ca noile iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt superioare modelelor de anul trecut, dar probabil ca fanii Apple isi doreau altceva. Iar acel altceva, mult mai atractiv, mult mai spectaculos, il gasesc in noul iPhone X, adevaratul flagship al Apple din 2017.

sursa: fortune.com

Summary
iPhone 8 si iPhone 8 Plus au vanzari sub asteptari
Article Name
iPhone 8 si iPhone 8 Plus au vanzari sub asteptari
Description
iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu doar ca se vand mai prost decat varfurile de gama de anul trecut, dar si decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus