Stiri

iPhone 8 imagini interesante si noi scurgeri de informatii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

iPhone 8, in editia aniversara din acest an pe care o pregateste Apple Inc, impresioneaza chiar si fara sa fie lansat oficial. Cu toate ca ne separa destul de mult timp pana cand vom putea contura oficial viitorul terminal, speculatiile in privinta aspectului celui mai asteptat handset din 2017 continua sa fie numeroase. Daca sunteti in cautarea unor noi leak-uri despre acest dispozitiv, ati ajuns in locul potrivit, pentru ca suntem pregatiti sa va aratam imagini noi care ar putea dezvalui infatisarea viitorului varf de gama al celor de la Apple.

Producatorii de huse iPhone 8 dezvaluie infatisarea noului handset Apple

Producatorii de huse iPhone 8 lucreaza deja la crearea unor astfel de accesorii pentru viitorul varf de gama al gigantului californian. Evident, pentru a crea astfel de huse din timp e nevoie de un prototip cat mai exact, iar acesta este unul dintre motivele pentru care presa internationala credibileaza astfel de informatii.

Cateva dintre cele mai importante detalii legate de aspectul noului iPhone 8 sunt dezvaluite intr-un asemenea context, iar cei de la SlashLeaks ne ofera imaginile cele mai interesante legate de viitorul look al modelului pregatit la Cupertino.

Această prezentare necesită JavaScript.

Practic, discutam despre acelasi design iPhone 8 pe care l-am vazut si in scurgerile de informatii anterioare. Imaginile dezvaluie un terminal fara butonul Home pe partea din fata si fara senzor Touch ID pe partea din spate. Carcasa telefonului are un decupaj destul de mare care se potriveste cu ideea de camera dubla pe partea din spate si cu ceea ce se vrea a fi un buton power pe una dintre lateralele item-ului.

Constructia de carcase pentru telefoane mobile a fost si ramane o afacere super profitabila, ceea ce explica pe undeva numeroasele scurgeri legate de acest foarte asteptat device si asocierea prototipului de iPhone 8 cu diverse huse si carcase iPhone 8. E perfect adevarat insa, ca nu toate aceste scurgeri de informatii de dovedesc a fi si corecte, astfel ca va invitam sa tratati chiar si acest articol cu o anumita doza de rezerve. Pana cand Apple nu anunta oficial detalii despre iPhone 8, suntem insa nevoiti sa mergem pe „mana” speculatiilor.

Acestea fiind spuse, trebuie sa amintim insa ca si Benjamin Geskin a pus mana pe niste imagini sugestive cu viitorul flagship Apple, imagini care dezvaluie in mare un terminal similar cu ceea ce puteti observa in imaginile de mai sus. Designerul amintit anterior preciza de fapt ca producatorii de huse si carcase Iphone 8 lucreaza deja masiv la crearea acestor accesorii, ceea ce confirma partial si aceste scurgeri recente de informatii, insa, ca de obicei, ne indemnam cititorii sa fie rezervati pana in momentul in care gigantul nord-american nu va face precizari clare la viitorul sau varf de gama.

Apple Inc este de asteptat sa prezinte iPhone 8 si modelul iPhone 7s undeva la mijlocul lunii septembrie (atunci cand probabil vor exista detalii oficiale si despre pretul terminalului), pentru ca mai apoi sa le lanseze oficial, probabil in aceeasi luna. Exista chiar cateva informatii care au ajuns in media chiar in aceasta saptamana care sustin ca productia de iPhone 8 isi urmeaza cursul normal, mai ales in privinta aprovizionarii companiei cu diverse componente necesare. Foarte probabil insa, Apple nu va avea suficiente unitati de iPhone 8 la dispozitie in momentul lansarii oficiale pentru a satisface cererea uriasa pe care compania o asteapta, anunta aceleasi informatii citate de agentia Reuters.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 5 votes
Brand Name
Apple
Product Name
iPhone 8