Stiri

iPhone 8 ar putea avea o camera frontala uimitoare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cele mai noi informatii despre iPhone 8 ne dezvaluie faptul ca varful de gama al companiei Apple, probabil cel mai asteptat smartphone din 2017, ar putea beneficia de o super camera frontala, cu caracteristici impresionante.

iPhone 8 – filmare 4K si pe camera frontala?!

iPhone 8Gigantul american Apple abia ne-a anuntat ca a vandut 1.2 miliarde de iPhone-uri in cei 10 ani de la nasterea acestor telefoane atat de populare.

Bilantul este fara indoiala unul fantastic, dar stirea se va pierde in cateva zile in marea de informatii de pe Google. Pentru ca ceea ce-i preocupa pe fanii companiei (si nu numai) in acest moment este lansarea iPhone 8, urmatorul varf de gama al companiei infiintate de Steve Jobs.

Apple iPhone 8 nu va mai intarzia asa cum ne temeam, urmand a fi lansat la timp, sustine Wall Street Journal, o publicatie extrem de credibila si cunoscuta.

Terminalul vedeta al companiei Apple ar urma sa imbratiseze o noua tehnologie inovatoare de recunoastere faciala, aceasta fiind metoda la care compania nord-americana a recurs pentru a inlocui senzorul Touch ID care a ridicat atatea si-atatea probleme. In plus, trebuie sa admitem: un iPhone 8 cu recunoastere faciala, suna foarte bine.

Dar, noul terminal de la Cupertino ar putea impresiona si la alte capitole, iar cel mai nou intrat in discutie este cel legat de camera foto frontala.

Selfie-cam-urile de pe telefoanele moderne nu au capacitatea de a filma asa cum o au camerele de pe spatele telefoanelor. Acestea sunt limitate, iar capabilitatile lor sunt in mod evident restranse de aceste circumstante. Apple Inc pare sa isi propuna sa gaseasca si aici o solutie inovatoare, iar iPhone 8 ar putea fi primul model care sa beneficieze de un standard incredibil la filmare chiar si pe camera frontala a device-ului.

Mai exact, viitorul varf de gama al companiei americane ar putea fi echipat cu o camera selfie care sa permita filmari in format Ultra HD cu 60 de cadre pe secunda!

Prin comparatie, modelul anterior al Apple, iPhone 7, poate filma la rezolutie Full HD cu camera sa frontala. Aceasta informatie vine prin intermediul unui fisier de configurare al FaceTime si a creat deja foarte multe discutii in Statele Unite in ultimele ore.

iPhone 8 lansare conform graficului

Asa cum spuneam si mai sus, productia de iPhone 8 pare sa fie in grafic, iar Steve Hemmerstoffer confirma faptul ca puternicul concern nord-american a trecut deja la producatia in masa a acestor telefoane aniversare pentru Apple.

In conditii normale, daca aceste informatii se vor confirma, vom avea parte de o lansare „normala” a terminalului de varf al companiei, programat sa apara cel mai probabil in luna septembrie. Alte informatii via CNBC sustin ca iPhone 8 va avea un pret foarte ridicat, care va depasi 1000 de dolari!

Summary
Article Name
iPhone 8 ar putea avea o camera frontala uimitoare
Description
iPhone 8, viitorul varf de gama al companiei americane, ar putea fi echipat cu o camera selfie care sa permita filmari in format Ultra HD cu 60 de cadre pe secunda!
Author
Publisher Name
Catmobile