Stiri

Iphone 7 Plus cel mai puternic telefon din 2016

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Apple Iphone 7 Plus Iphone smartphone »» Apple smartphone » Display 5.5″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth. El este cel mai puternic smartphone din 2016 conform testelor AnTuTu de la final de an, un aspect pe care noi l-am anticipat inca de la inceputul anului.

Popular in intreaga lume, instrumentul software de benchmarking cel mai utilizat din lume la aceasta ora, AnTuTu a stabilit ca iPhone 7 Plus este cel mai puternic smartphone din 2016. Cum si pentru ce motive, aflam in cele ce urmeaza.

Foarte multa lume, mai mult sau mai putin implicata in domeniu, se raporteaza la testele AnTuTu atunci cand vine vorba despre puterea unui smartphone. Compania cu sediul in Chaoyang, Beijing a fost fondata de catre oamenii de afaceri chinezi Shao Ying si Liang Bin si s-a impus in preferintele tuturor expertilor fiind considerata cea mai influenta in domeniul „benchmark-ului”. Popularitatea AnTuTu i-a facut chiar pe anumiti producatori de calibru de pe piata mondiala sa „triseze” la efectuarea testelor in asa fel incat sa impulsioneze cumparatorii sa le cumpere produsele, bazandu-se tocmai pe credibilitatea celebrei companii chineze. Doar ca dupa aparitia AnTuTu X, totul pare infinit mai dificil chiar si pentru cei mai experimentati dintre producatori sa pacaleasca aceste teste.

iPhone 7 Plus VS restul lumii

In consecinta, testele efectuate de aceasta companie la nivel de procesor, memorie RAM, accelerator grafic sau diverse posibilitati de stocare sau rezistenta ale unui smartphone, au ramas extrem de credibile si reprezinta o adevarata referinta in domeniu. Ba mai mult, rezultatele obtinute ajuta foarte mult companiile producatoare sa-si optimizeze device-urile constatand cu repeziciune slabiciunile acestora.

Top 10 smartphone-uri in 2016

Top 10 smartphone-uri in 2016

Recent, AnTuTu a anuntat clasamentul celor mai puternice smartphone-uri din 2016, un an marcat de esecul de proportii suferit de Samsung Electronic cu flagshipul sau. In aceste conditii, Apple a obtinut fara probleme primele doua pozitii in clasament, insa marea surpriza vine de la clasarea pe locul trei a revolutionarului telefon mobil, One Plus 3T, care a obtinut un scor destul de apropiat de cele doua varfuri de gama ale Apple. Lenovo a prins un nesperat loc in top 5 al celor mai puternice dispozitive mobile inteligente pe 2016 prin conceptul Lenovo Moto Z in timp ce o crestere remarcabila notam in dreptul celor de la Asus, care prin modelul Asus Zenfone 3 ocupa un impresionant loc 8 cu 142.788 de puncte.

Lider incontestabil al clasamentului pe 2016 a fost iPhone 7 Plus care a obtinut 181.316 puncte, urmat in imediata sa apropiere de iPhone 7 (detalii despre Apple iPhone 7 varianta time saver edition) varianta standard cu 172.001 puncte. Indicii au fost calculati pentru perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016. iPhone 7 Plus, ramas fara concurenta practic in acest an, pare dispozitivul numarul 1 si ca vanzari imediat dupa lansarea sa avand o medie lunara spectaculoasa. Daca ai achizitionat deja telefonul iPhone 7 Plus si doresti o husa iPhone 7 Plus de calitate, arunca un ochi peste oferta noastra de accesorii destinate acestui smartphone extrem de puternic. De remarcat ca si anul trecut Apple a detinut suprematia in testele AnTuTu prin iPhone 6s (Plus), insa varianta standard a telefonului, iPhone 6S s-a clasat atunci la mare distanta de podium, pe locul 6. Huawei, care prin Huawei Mate 8 a prins un impresionant loc doi in 2015, nu se regaseste in acest an in Top 10 AnTuTu. In ceea ce priveste telefoanele care opereaza pe Android, OnePlus 3T si LeEco Le Pro 3 s-au clasat pe primele pozitii. Clasamentul complet il puteti observa mai jos.