Stiri

iOS 11 beta 7 este oficial! Iata noutatile pe care le aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

iOS 11 beta 7Asa cum ati putut citi deja pe catmobile.ro, Google a lansat oficial Android 8.0 (Oreo). Reactiile s-au inmultit in ultimele ore dupa anuntul oficial al americanilor si majoritatea analizeaza impactul noului OS sau specificatiile acestora.

Totusi, nu doar utilizatorii care folosesc telefoane cu Android au motive de bucurie ci si fanii Apple. E drept, nu la fel de mari, dar, astfel de vesti cu siguranta sunt binvenite. Apple a oficializat versiunea iOS 11 beta 7, o versiune care aduce cateva (mici) imbunatatiri interesante, dar si vestea ca cel mai probabil, luna viitoare, iOS 11 va fi cam gata.

Noutati in iOS 11 beta 7

Deci, cam ce aduce nou aceasta ultima actualizare a viitorului iOS? Sa vedem:

  • Un ceas mai mic pe ecranul de blocare
  • Pictograma Apple Music este plasata acum in sectiunea Control Center (Now Playing)
  • Adaptorul de 30 de pini functioneaza acum asa cum trebuie
  • Touch ID-ul va fi dezactivat in timpul intrarii in Emergency Mode (mod de urgenta)
  • Podcast-urile noi nu vor mai fi descarcate automat
  • Datele statistice privind datele celulare se vor reseta acum la fiecare luna
  • Selectia volumului primeste acum „o sectiune galbena” cu indemnul „prea tare” in Control CEnter
  • Remedierea erorilor si imbunatatiri minore la nivel de interfata

Daca aveti un device Apple compatibil si doriti sa verificati daca cea mai noua actualizare iOS 11 beta 7 este disponibila pentru dispozitivul dumneavoastra, atunci puteti face asta accesand meniul Setari, apoi optiunea General si ulterior Actualizare Software.

Trebuie sa tineti cont ca nu toate dispozitive Apple pot rula noul iOS 11. Inainte de incerca disponibilitatea acestei versiuni, retineti ca daca nu aveti un macar un iPhone 5s la dispozitie sau un iPad de a cincea generatie (chiar si un iPad Mini 2 sau iPad Air 1 sau 2), nu demarati actiunea de a instala iOS 11 in versiunea beta.

Aceasta versiune poate fi de asemenea instalata si pe a sasea generatie de iPod Touch. Conform celor de la Techradar, versiunea finala de iOS 11 va fi lansata in toamna. Cel mai probabil, luna septembrie este cea aleasa pentru lansarea celui mai nou sistem de operare Apple.