Stiri

iOS 11 va permite apeluri video in grup pentru FaceTime

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

In iunie 2017 vom avea parte de lansarea sub forma beta a iOS 11. In mod normal, publicul va beneficia de o lansare oficiala a iOS 11 undeva in luna septembrie, insa pana atunci, clientii Apple vor beneficia de numeroase update-uri ale versiunii iOS 10.

iOS 11: ce se schimba fata de iOS 10?

S-a speculat multa vreme ca iOS 9 va fi inceputul unui nou ciclu de viata al Apple. Maturizarea pe care Apple a reusit-o cu sistemul sau de operare in ultimii ani a ajutat foarte mult compania californiana, care acum nu mai este nevoita sa adauge foarte multe caracteristici noi sau schimbari majore pentru a impresiona piata si a genera interes. O confirma Dan Moren, expert al MacWorld: „Atat platforma cat si piata smartphone a Apple a evoluat foarte mult intr-un timp foarte scurt. Obiectivul anului 2017 se leaga in mod esential de durabilitate si de fenomenul de pastrare al actualilor clienti Apple, care sunt mai numerosi ca niciodata. Fluxul constant de mici actualizari ajuta foarte mult, mai ales ca aceste actualizari sunt extrem de sigure. Mai mult ca sigur nu vom avea parte de schimbari majore in ceea ce priveste iOS 11. Noul sistem de operare pe 2017 nu va fi un blockbuster asa cum se asteapta lumea, dar nu va fi nici pe departe o dezmagire” sustine Moren.

FaceTime pe iOS

FaceTime pe iOS

Si totusi, GSMarena a descoperit o schimbare interesanta pe care noul iOS o pregateste, chiar daca in privinta altor modificari planeaza inca suspiciuni numeroase. Inca de la introducerea sa in 2010, FaceTime-ul Apple suporta video conferinte intre doua parti implicate. Acest lucru se va schimba insa mai mult ca sigur in septembrie odata cu lansarea iOS 11. Noua versiune va permite o caracteristica noua legata de sistemul de operare al Apple, oferind sansa utilizatorilor FaceTime sa beneficieze de apeluri in grup. Mai multe surse din apropierea companiei par sa fi confirmat aceasta informatie, iar GSMarena subliniaza ca, pentru moment, iOS 11 va permite pana la cinci personale intr-o conferinta de grup video in FaceTime, dar ca scopul final este asigurarea unui numar nelimitat de persoane intr-o astfel de discutie.

FaceTime a fost lansata pe iOs (arunca o privire peste accesorii iPhone) in 24 iunie 2010 si pe Mac in februarie 2011. Modalitatea prin care aceasta aplicatie functioneaza este foarte simpla, iar in Statele Unite, popularitatea FaceTime este una uriasa. Practic, pentru a efectua un apel FaceTime, utilizatorul nu are nevoie decat de numarul de telefon sau de adresa de e-mail inregistrata a interlocutorului. Si in Europa, FaceTime a facut o mare valva anul trecut, cand presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca va face o declaratie de presa oficiala prin intermediul aplicatiei dupa ce televiziunea nationala fusese ocupata de soldatii rebeli.

FaceTime pe Mac

FaceTime pe Mac

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes