Reviews

Intex Elyt Dual smartphone 4G de buget cu camera selfie duala

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Intex incep sa-si faca din ce in ce mai simtita prezenta pe piata de telefoane mobile din India. Dupa lansarile din gama Aqua ale modelelor Lions X1 si Lions X1 Plus, Intex Technologies ne-a oferit din aceeasi gama la inceputul lunii modelul Intex Aqua Jewel 2.

Astazi, parasim pentru putin timp gama mentionata, pentru ca Intex a lansat un nou device de buget din seria Elyt. Este vorba despre Intex Elyt Dual, care, dupa cum ii spune si numele, ofera “ceva dual”. Probabil ca va asteptati la un sistem dual de camera foto pe spate, dar Intex Elyt Dual are o camera foto duala …pentru selfie-uri si video calling. Toate detaliile despre aceast new entry marca Intex le aflam in cele ce urmeaza.

Intex Elyt Dual detalii oficiale, pret, specificatii tehnice si pareri

Seria Elyt de la Intex este una destul de accesibila ca pret, iar modelul Intex Elyt Dual nu iese din acest tipar. Modelul lansat astazi de compania Indiana este recomandat la pretul de achizitie de 6,999 de rupii indiene. Asta inseamna echivalentul in lei a 420 de RON. Deloc rau! Haideti sa vedem insa ce propune acest telefon pentru acesti bani.

Intex Elyt Dual (1)

Intex Elyt Dual are un ecran HD IPS cu diagonala de 5-inch si rezolutie 1280 x 720 pixeli. Acest ecran nu este unul impresionant, dar reuseste sa asigure cumva o densitate a pixelilor de 294 pixeli per inch.

Sub capota, Intex Elyt Dual ascunde un procesor Spreadtrum (SC9850, productie 2017), un quad core bazat pe patru nuclee Cortex A7. Frecventa la care este tactat acest chipset este de 1.3 Ghz. Dupa cum va imaginati probabil, nu discutam despre o platforma foarte puternica, dar ea pare suficienta pentru a asigura indeplinirea task-urilor (sa le zicem) zilnice ale unui utilizator. Chipul pe 32 de biti este asociat cu acceleratorul grafic ARM Mali -820 MP1.

La aproximativ 400 de lei, Intex Elyt Dual asigura o memorie RAM de 2GB si o capacitate nativa de stocare a datelor de 16 GB. Aceasta poate fi extinsa pana la 128 GB prin intermediul unor carduri de memorie externe de tip microSD.

Dotarile foto sunt cele care atrag atentia. La acesti bani, Intex Elyt Dual are camera foto duala pe fata, camera echipata cu senzori de imagine de 8, respectiv 2 megapixeli. Camera principala are o rezolutie de 8 megapixeli. O configuratie destul de curajoasa si foarte potrivita. Sunt putine telefoane cotate la acest prag financiar care sa aiba o asemenea „forta” in compartimentul foto.

Intex Elyt Dual ruleaza Android 7.0 Nougat si beneficiaza de aportul unei baterii de 2400 de miliamperi, care se presupune ca asigura pana la 6 ore de autonomie in convorbiri si pana la 220 de ore in standby. In plus, Intex Elyt Dual vine cu suport dual SIM, are capacitate de a „citi” conectivitatea de tip 4G VoLTE, beneficiaza de tehnologie bluetooth 4.0 si de WiFi de ultima generatie.

Intex Elyt Dual

Nu lipsesc senzorii de lumina si proximitate, insa din pacate nu lipsesc nici aplicatiile pre instalate asa cum sunt Amazon Shopping, Databack, Gaana, Intex Services, Newspoint, QR Camera, tastatura Swiftkey sau browserul UC Mini. Telefonul cantareste 149,60 de grame, are un format si un design foarte placut si o grosime de 9.1 milimetri.

Fara indoiala va fi disponibil in curand pe site-ul Amazon.in. Din punctul meu de vedere Intex Elyt Dual merita investitia. Este un telefon de buget cu destule argumente in favoarea sa. Pretul cred ca este unul rezonabil.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Intex Technologies
Product Name
Intex Elyt Dual