Stiri

Instagram ofera optiunea LIVE cu un prieten prin cea mai noua actualizare a sa

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Cea mai noua actualizare Instagram, care debuteaza astazi, ofera posibilitatea utilizatorilor sa discute LIVE cu un prieten, ba chiar si optiunea de a adauga persoane care sa urmareasca live respectiva transmisie. Aceasta noua actualizare va fi disponibila atat pentru platforma Android, cat si pentru iOS.

Instagram: Go Live with a Friend!

Instagram, a lansat functie Live Video acum aproximativ un an si de atunci, compania incearca sa lanseze cat mai multe update-uri pentru a imbunatati experienta LIVE a utilizatorilor. Cea mai noua actualizare, care intra in vigoare de astazi, aduce inca o caracteristica interesanta.

Instagram LIVE

Orice utilizator al serviciului poate intra LIVE cu oricare dintre prietenii sai, si prin intermediul butonului „adauga” ofera posibilitatea si altor prieteni sa particepe la sesiunea live organizata impreuna cu prietenul sau virtual. Odata ce „transmisia” Live va incepe, tu si prietenul tau veti imparti ecranul si veti putea adauga sau elimina persoane in acelasi timp. De asemenea, fiecare utilziator care se alatura „live chatului” poate iesi in orice timp din proprie initiativa. Odata incheiata sesiunea live, puteti adauga „Filmul” la sectiunea „povesti” pentru ca cei care au ratat spectacolul sa-l poata urmari mai tarziu.

Serviciul photo & video sharing,  te va anunta atunci cand cineva pe care il „urmaresti” este in direct cu un prieten. Acesta va fi semnalizat prin doua cercuri stivuite impreuna in bara de stiri. Aplicatia Instagram cu noua sa actualizare poate fi descarcata din Magazinul Google Play sau din Apple App Store.

Instagram LIVE

Fondat in 2010, serviciul online de photo si video sharing, a fost fondat initial de catre Kevin Systrom si Mike Krieger, dar a fost preluata in 2012 de catre Facebook pentru o suma de aproximativ 1 miliard de dolari. Pasii importanti facuti spre evolutie de acest serviciu online au inceput in primul an sub egida companiei infiintate de Mark Zuckerberg, cand Instagram a inregistrat o crestere de 23%, cu 20% mai importanta decat cresterea Facebook din acel an. In acest moment, Instagram are peste 700 de milioane de utilizatori activi, iar cifra este in continua crestere.

sursa: blog.instagram.com