Stiri

Doua noi update-uri, aduc imbunatatiri importante pentru Essential Phone

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Essential PhoneRecent, v-am oferit 3 motive pentru care Essential Phone este un esec de proportii pana in acest moment. Smartphone-ul spectaculos care poarta semnatura celebrului Andy Rubin (unul dintre parintii Android) a vandut in luna septembrie doar 5000 de unitati, un detaliu care tradeaza maniera modesta in care compania s-a comportat in perioada de pre lansare, dar si in perioada care a urmat.

Essential incearca sa schimbe putin din impresia proasta de pana acum si se asigura ca problemele de pana acum legate de functionalitatea terminalului nu se vor mai repeta.

Imbunatatiri pentru Essential Phone, telefonul lui Andy Rubin

Compania a lucrat la imbunatatirea smartphone-ului, care desi arata absolut spectaculos si vine cu cateva optiuni impresionante, a avut probleme chiar si dupa lansarea sa oficiala. In special, problemele erau de functionalitate si tineau de camera foto, dar si de cateva erori de software importante. Ei bine, cei de la Essential au reusit sa regleze aceste probleme „din mers” oferind un update care pare menit sa satisfaca pretentiile celor interesati de acest device, sau ale celor care deja l-au achizitionat.

Astfel, producatorul a lansat preactic doua update-uri, cel mai important dintre ele vizand problemele camerei foto. Iata ce inseamna asta si ce aduc aceste update-uri pregatite de producator:

– viteza de captura atat in lumina normala, cat si in lumina slaba a crescut, fiind acum cu pana la 40% mai rapida

– luminozitatea si performanta in conditii de iluminat scazut sunt mult mai bune

– Sunetul este acceptat acum la fotografii efectuate la 360 de grade (inclusiv pe Facebook si YouTube)

– Acum se vor putea utiliza tactele de marire sau micsorare a volumului ca butoane de declansare a modulului 360 de grade

– Countdown pentru modul 360 de grade

– Corectii importante ale erorilor precedente de software (si nu numai) si imbunatatiri evidente ale fiabilitatii

Conform celor de la TechCrunch, producatorul lucreaza intre timp si la alte imbunatatiri care vizeaza in special animatiile in modulul 360 de grade, diverse filtre pentru camera, imbunatatiri HDR, streaming live pe Facebook si Periscope, dar si un mod portret de calitate. Toate aceste detalii confirma insa ca Essential a calculat gresit lansarea primului sau telefon, care oricum a fost intarziata destul de mult. Problema pentru noul producator este ca desi a amanat lansarea Essential Phone acuzand testele care s-au prelungit in mod neasteptat. Dar, iata ca si dupa efectuarea unor teste prelungite, Essential are inca nevoie de imbunatatiri si update-uri pentru a face Essential Phone asa cum Andy Rubin l-a promis.

Summary
Doua noi update-uri, aduc imbunatatiri importante pentru Essential Phone
Article Name
Doua noi update-uri, aduc imbunatatiri importante pentru Essential Phone
Description
Problemele sunt aproape de final pentru Essential Phone, care primeste inca doua update-uri importante pentru camera si OS
Author
Publisher Name
Catmobile