Reviews, Stiri

Huawei Y5 II pret, review si specificatii tehnice

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Y5 II, un smartphone subtire cu un design elegant si atragator, poate fi o solutie excelenta pentru cei interesati de caracteristici bune la un pret rezonabil. Modelul continua provocarea lansata de Huawei prin clasicul Y5, smartphone-ul care a devenit unul dintre cele mai bine vandute modele din Romania. Pentru Huawei Y5 II review, pret si specificatii, cititi ceea ce urmeaza.

Huawei Y5 II review

Terminalul asigura utilizatorilor un display IPS de 5 inch cu rezolutie 1280×720 pixeli si un raport display-corp de 67%. In interior gasim un procesor MediaTek MT6735P de tip quad-core tactat la 1.3 Ghz pe ARM Cortex A-53 si un accelerator grafic Mali T720MP2 GPU. In ceea ce priveste memoria sa, Huawei Y5 II beneficiaza de 1 GB RAM si de alti 8 GB memorie flasg cu slot dedicat cardurilor microSD ce pot extinde acest tip de memorie pana la 32GB. Smartphone-ul ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow si ofera o baterie de 2200 mAh cu o autonomie decenta. In privinta camerelor foto, Huawei Y5 II mizeaza pe un sistem dual de camere dintre care se remarca evident camera principala de 8 megapixeli cu autofocus si LED Flash. Camera frontala destinata selfie-urilor are numai 2 megapixeli.

…. cauta Husa Huawei Y5II / Y5 II / Y5 2

Huawei Y5 II pareri, pret

Primul aspect care mi-a placut la Huawei Y5 II este faptul ca telefonul este foarte usor. Huawei Y5 II cantareste doar 135 de grame si are 8.9 milimetri grosime, ceea ce eu gasesc atragator la acest terminal. Manevrabilitatea sa este una normala, iar confortul deplin in momentul utilizarii. Procesorul sau este unul puternic si aproape ca merita sarbatorit faptul ca Huawei a decis sa includa un astfel de procesor rapid intr-un terminal destul de stylish care nu costa foarte mult. Androidul este foarte bine rulat si evident salut prezenta Android 6.0 pe acest terminal. In ceea ce priveste displayul, cred ca este loc de mai bine, dar randamentul acestuia pare superior celui al Huawei Y5. Memoria de 1 GB RAM si cea de 8 GB flash sunt suficiente pentru ca utilizatorul sa ruleze aplicatiile dorite, iar faptul ca terminalul isi poate extinde memoria flash pana la 32 GB reprezinta o veste cum nu se poate mai buna. Camera foto a Huawei Y5 II nu face insa fata pe timp de noapte. O spun cu regret pentru ca Huawei a prezentat-o extrem de frumos, imbracandu-i descrierea in cuvinte minunate. Pe timp de noapte insa fotografiile facute cu camera de 8 megapixeli a Huawei Y5 II au distorsiuni ! (comparativ cu Samsung Galaxy Prime care are aceeasi camera, pozele sunt un esec) Beneficiaza totusi de „zoom in” si „zoom out” reglabile din butoanele de volum, ceea ce eu gasesc oarecum confortabil. Imbucurator este faptul ca terminalul suporta conectivitate de tip 4 G, insa nu la fel de imbucuratoare este performanta pe care o atinge bateria detasabila de 2200 mAh Li-Po. Cu cat folosesti Huawei Y5 II mai mult, cu atat bateria se consuma mai rapid. Din propria experienta va asigur ca acumulatorul acestui gadget nu are capacitatea de a rula mai mult de o zi. Nu si in cazul in care optezi pentru 3G, acolo ai sanse ceva mai bune. Huawei Y5 II mi se pare un telefon user-friendly, cu un procesor excelent tinand cont de costul terminalului.

Huawei Y5 II pret, review si specificatii tehnice

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 16 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Y5 II