Stiri

Huawei pregateste lansarea terminalului Huawei Honor Maya

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei Honor MayaCu toate ca n-a fost inca anuntat oficial, Huawei Honor Maya ar putea fi lansat in perioada imediat urmatoare de puternicul concern asiatic. Terminalul a fost zarit pe site-ul chinezesc TENAA dupa ce a primit aceasta certificare.

Huawei Honor Maya specificatii conform TENAA

  • Procesor: octa-core, 1.4 Ghz
  • Display: HD, 5 inch diagonala, capacitiv
  • RAM: 2GB
  • ROM: 16 GB (extensibili)
  • 4G-LTE
  • Foto: camera principala 8-MP, camera secundara 5-MP
  • Baterie: 2920 mAh

Noul Huawei Honor Maya este prezent pe site-ul de specialitate sub denumirea „MYA-AL10”. Lansarea acestui device vine putin neasteptat, foarte posibil el urmand a fi directionat in special catre piata asiatica de catre compania Huawei.

Conform specificatiilor de pe site-ul citat mai sus, Huawei Honor Maya se va baza pe un display cu diagonala de 5 inch si rezolutie HD (in speta, 1280×720 pixeli) si va rula, din pacate, doar Android 6.0 Marshmallow.

Device-ul va fi motorizat de un procesor quad-core setat la frecventa de 1.4 Ghz, procesor care va fi cuplat cu 2 GB memorie RAM si alti 16 GB destinati spatiului de stocare a datelor. Poate fi extins acest spatiu? Se pare ca da, Huawei asigurand device-ului un slot pentru carduri microSD, prin care consumatorul va putea extinde capacitatea memoriei interne pana la 128 GB.

Conform listei specificatiilor de pe acest site, device-ul este pregatit de o autonomie buna, bateria sa urmand sa aiba o capacitate destul de mare, in cuantum de 2920 miliamperi.

Huawei Honor Maya este un smartphone 4G-LTE si va beneficia totodata de dotari foto de tip entry-level. Camera sa principala va avea o rezolutie de 8 megapixeli, in timp ce camera frontala ne va oferi o rezolutie de 5 megapixeli. Optiunile de conectare ale noului smartphone Huawei includ Bluetooth, WiFi, GPS/A-GPS si port micro USB.

Conform aceleiasi surse, dimensiunile telefonului sunt 143, 5 x 72 x 8.85 milimetri, iar greutatea sa atinge 145 de grame. Dispozitivul este listat in trei culori diferite: gri, auriu si alb. Huawei Honor Maya beneficiaza de sensor de gravitatie, de distanta si de lumina.

Momentan nu avem alte informatii despre acest device propus de Huawei, dar vom reveni in perioada urmatoare si cu alte amanunte.

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Honor Maya