Stiri

Huawei P9 primeste update pentru Android 7.0 Nougat

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei P9

Huawei P9

Huawei P9 a fost si ramane unul dintre device-urile de succes ale companiei chinezesti, care a vandut aproape 12 milioane de unitati din aceasta gama. Chiar daca abia a anuntat lansarea oficiala pe piata a noilor varfuri de gama, Huawei P10 (recenzia acestui terminal aici) si Huawei P10 Plus (recenzie), cel mai mare producator de telefoane mobile din China nu renunta la intentiile sale legate de terminalul Huawei P9.

Huawei P9 update la Android 7.0 Nougat

In decembrie 2016, Blog.Catmobile.ro a anuntat ca Huawei va asigura update la Android 7.0 Nougat pentru terminalele Huawei P9 si Huawei Mate 8, o informatie care a fost confirmata iata la nici trei luni distanta, chiar de catre compania din China. Terminalul vedeta al chinezilor in 2016, P9 rula sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, insa conform China Today, in foarte scurt timp, acest dispozitiv va face trecerea la Android 7.0 Nougat. Actualizarea pentru varful de gama al Huawei pe anul trecut a fost lansata chiar in decembrie, insa doar pentru zona Asia, mai exact pentru zona China. Noua actualizare include versiunea EMUI 5.0 , urmand ca versiunea EMUI 5.1 sa fie disponibila aproape sigur pentru noile terminale din acest an, Huawei P10 si Huawei P10 Plus.

Huawei-P9-update-Android-7.0-Nougat

Actualizarea software-ului promite o experienta de utilizare mult mai buna pentru proprietarii de Huawei P9, dar in acelasi timp si o experienta cu mult mai sigura si mult mai usor de utilizat. Huawei P9 este un smartphone high-end cu display de 5.2 inch de tip capactiv in 16 milioane de culori. Terminalul se bazeaza pe un procesor quad-core de 2.5 Ghz, pe o placa video foarte calitativa (Mali T880) si pe o memorie RAM de 3GB pentru varianta de 32 GB spatiu de stocare, respectiv 4GB RAM pentru varianta cu 64 GB spatiu de stocare. Interfata utilizata de Huawi P9 era EMUI 4.1, o interfata nativa Huawei, care va lasa locul acum noii versiuni, EMUI 5.0. Mai multe detalii despre acest dispozitiv puteti citi in cadrul acestei recenzii de pe site-ul nostru. Daca sunteti interesati de achizitionarea unei huse Huawei P9, verificati aici ofertele noastre, la cele mai bune preturi.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes