Reviews, Stiri

Huawei P9 Lite Mini pret in Romania, specificatii, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Huawei P9 Lite Mini (2)Cel mai mare producator de pe piata din China ofera o Mini surpriza pentru piata europeana, prin listarea noului Huawei P9 Lite Mini, un smartphone de buget pe care il putem achizitiona deja si in tara noastra. Este vorba despre o versiune de Huawei P9 Lite de mici dimensiuni. Sa aruncam insa impreuna o privire peste specificatiile acestui telefon si sa vedem ce ne poate oferi el pentru mai putin de 900 de lei.

Huawei P9 Lite Mini specificatii si pareri

Noul Huawei P9 Lite Mini se bazeaza pe cateva specificatii interesante si poate reprezenta o alternativa excelenta pentru zona de buget- mijlocie din tara noastra.

Smartphone-ul are doar 145 de grame si o grosime de 8,1 milimetri. Dual-SIM-ul se bazeaza pe un ecran de 5 inch in diagonala cu o densitate a pixelilor calibrata la 294 ppi. Rezolutia IPS LCD-ului capacitiv – touchscreen este una HD, in speta 1280 x 720 pixeli. Telefonul are un raport ecran/corp de 67.6%.

Huawei P9 Lite Mini ruleaza Android 7.0 (Nougat) din fabrica pentru a asigura experiente agreabile si mai multa deschidere multitasking. Acest sistem de operare este insa customizat cu ajutorul interfatei EMUI 5.1.

Huawei P9 Lite Mini

Sub capota, Huawei P9 Lite Mini ascunde un procesor destul de atractiv si rapid de la Qualcomm. Este vorba despre Snapdragon 425, un quad core tactat la frecventa de 1.4 Ghz. Chipset-ul este cuplat cu placa video Adreno 308, cu 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie nativa. Terminalul a primit din partea Huawei si slot pentru carduri microSD, astfel ca stocarea de date poate fi extinsa pana la 128 GB.

Din punct de vedere foto, Huawei P9 Lite Mini vine cu o camera principala de 13 megapixeli cu autofocus si flash LED si de o camera pentru selfie-uri de 5 megapixeli. Camera principala poate filma la rezolutie 1080p cu 30 de cadre pe secunda.

Item-ul este echipat cu Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct si A-GPS. Nu lipseste mufa micro USB 2.0 pentru conectivitate sau senzorul de amprente montat pe partea din fata. Huawei P9 Lite Mini are insa si accelerometru, dar si senzor de proximitate. Acumulatorul sau este unul puternic, cu o capacitate de 3020 mAh.

Huawei P9 Lite Mini poate fi achizitionat pe culori precum arginitiu, negru sau auriu si in Romania poate fi achizitionat prin intermediul celor de la eMag.

Pret Huawei P9 Lite Mini in Romania 899 RON

Modelul dedicat pietei europene pare unul destul de interesant si reprezinta intr-adevar o surpriza. Device-ul are specificatii destul de bune si merita ceva mai multa atentie. Ce parere va lasa noul Mini al celor de la Huawei?

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei P9 Lite Mini
Price
RON 899