Stiri

Huawei P9 a depasit 9 milioane de vanzari

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Huawei P9 a depasit cifra de vanzari de 9 milioane de unitati in trimestrul 3 din 2016, asigurand companiei chinezesti pozitia a 3-a in topul producatorilor de telefonie mobila.

Imediat dupa lansarea modelului Mate 9, compania chinezeasca a dezvaluit ca Huawei P9 a depasit cifra de vanzari de 9 milioane de smartphone-uri.

Chiar daca nu este la fel de cunoscut ca si iPhone 7 sau Samsung Galaxy s7, Huawei prin modelul p9 a demonstrat ca face parte din categoria importanta a jucatorilor de telefonie mobila din lume.

… vezi Husa Huawei P9

Aceste vanzari au ajutat compania chinezeasca sa isi pastreze pozitia sa in topul producatorilor de smart devices , dupa Samsung mobile si Apple. (Apple a vandut 13 milioane de unitati din iPhone 6s in doar o saptamana, iar Samsung cu Galaxy S7 a facut un record de 26 milioane de telefoane dupa 3 luni de la lansare).

Telefonul, vezi recenzia, mai scump decat multe modele midrange, a fost vandut cu amprenta camerei dual Leica, o caracteristica adoptata si de Apple doar pentru modelul Iphone 7 Plus.
Urmatorul telefon/phablet de la Huawei, va fi Mate 9, o phableta de 5.9 inch care va avea deasemenea camera dubla, 4 Gb Ram si noul procesor de la Huawei, noul Kirin 960.

Huawei P9 a depasit 9 milioane de vanzari

Summary
Huawei P9 a depasit 9 milioane de vanzari
Article Name
Huawei P9 a depasit 9 milioane de vanzari
Description
Imediat dupa lansarea Mate 9, compania a dezvaluit ca Huawei P9 a depasit cifra de vanzari/unitate de 9 milioane de smartphone-uri.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo