Reviews, Stiri

Huawei P10 review, impresii, imagini si specificatii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Huawei P10 – Primele impresii

Huawei P10 a fost una dintre cele mai asteptate prezente de la Mobile World Congress 2017. Una dintre marile atractii ale primelor zile de la expozitia de la Barcelona, varful de gama al companiei Hauwei a fost lansat oficial si raspandeste deja primele impresii pozitive. Alaturi de versiunea standard, flaghispul P10, Huawei a lansat si Huawei P10 Plus, un dispozitiv despre care vom discuta ceva mai pe larg intr-un articol separat. Pana atunci, sa aruncam o privire peste Huawei P10 review, imagini si specificatii, amintindu-va ca va asteptam cu propriile opinii si impresii despre varful de gama al companiei chinezesti.

huawei p10 review

Huawei P10 review si unboxing

Huawei P10 review si impresii: Dupa ce anul trecut a depasit 9 milioane de vanzari cu P9, Huawei si-a anuntat cele doua flagship-uri din acest an, intr-o conferinta de presa sustinuta la Mobile World Congress de la Barcelona. Ambele dispozitive beneficiaza de un design imbunatatit, camere foto de o calitate incontestabila si cateva upgrade-uri semnificative care stralucesc in comparatie cu Huawei P9, varful de gama de anul trecut.

 

Chiar daca Huawei este al treilea cel mai important producator de telefoane mobile din lume, smartphone-urile companiei sunt foarte putin cunoscute in Europa si recunoscute ca atare. Prin urmare, noul Huawei P10 urmareste sa sparga aceasta bariera a raspandirii in zona Europeana si l-am putea vedea mai devreme decat speram in Marea Britanie si ulterior in toata Europa. Va fi cu siguranta un device scump, dar la cum arata prefeta sa tehnologica, am spune ca merita investitia.

huse huawei p10

Huawei P10 mizeaza pe un ecran cu diagonala de 5.1 inch, Full HD si asta in ciuda informatiilor care anuntau ca noul flagship al companiei va beneficia de un impresionant ecran curbat de tip QHD. In fapt, discutam practic de acelasi panel pe care Huawei l-a implementat si in super-device-ul Huawei P9 (citeste recenzia sa aici), ceea ce poate fi perceput ca o dezamagire. Absenta unui upgrade la acest capitol nu sunt tocmai imbucurator nici pentru fanii declarati ai companiei nici pentru cei care ar putea deveni proprietari de Huawei P10 in viitor, dar avem si vesti bune. Smartphone-ul asigura o densitate a pixelilor de 432 per inch si este protejat de Corning Gorilla Glass 5. Si pentru ca ar fi complet inutil sa facem un Huawei P10 review fara a mentiona cum ni se pare ca aspect acest varf de gama, ei bine atunci, sa ne pronuntam! Din punctul meu de vedere carcasa metalica este foarte bine gandita de chinezi si cred ca estetic, Huawei se pregateste sa dea o lovitura puternica.

Huawei P10 (2)

Huawei P10 arata foarte bine, are un aspect sofisticat si finisaje moderne. Imediat ce-l vei deschide vei descoperi calitatea interfatei EMUI care personalizeaza sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Nu sunt schimbari notabile raportat la modelul P9 dar mentionam ca din variantele care vor fi pe piata, una este numita „alb-ceramic” adica va avea un splendid design din ceramica. Senzorul de amprente se poate gasi in partea din fata a smartphone-ului, iar in partea de jos veti descoperi mufa pentru casti de 3.5 mm si portul USB-C. Design-ul exterior al camerei este de asemenea placut si atragator. Dar prea mult despre design, haideti sa vedem pe ce se bazeaza performantele Huawei P10 .

Octa-core de 2.4 Ghz, 4Gb Ram si 64Gb spatiu de stocare

Pentru ca putem vorbi intr-adevar de un handset de performanta. Terminalul isi bazeaza succesul tehnologic pe o configuratie hardware puternica, iar un aport extraordinar la acest capitol il aduce procesorul octa-core Kirin HiSillicon 960 de 2.4 Ghz. De asemenea, placa video next-gen Mali G71 cu 8 nuclee grafice este o veste extraordinara pentru gamerii si utilizatorii hard-core. In plus, avem la dispozitie 4GB memorie RAM si o memorie nativa de 64GB care poate fi din fericire extinsa prin card microSD pana la 256 GB.

husa huawei 10

Sistemul de camere al handset-ului este o alta reusita care merita salutata. De ce? Pentru ca noul varf de gama vine cu o camera care beneficiaza de senzor principal de 20 de megapixeli si un altul secundar de 12 megapixeli, folosind lentile marca Leica de 27 de milimetri. Sunt ireprosabil, nu-i asa? Camera principala este „mobilata” insa si cu tehnologii importante, intre care remarcam fara doar si poate functia de stabilizare optica a imaginii, dar si LED-ul flash dual – tone. Pentru selfie-uri avem la dispozitie o camera cu senzor de imagine de 8 megapixeli si lentile tot de la Leica. Deloc rau! Huawei s-a miscat din nou bine la acest capitol si propune o configuratie spectaculoasa in privinta camerelor sale foto.

Huawei P10 (3)

Sa nu uitam, inainte de a concluziona Huawei P10 revire, ca terminalul este echipat cu o baterie de 3200 mAh sustinuta de o tehnolgie fast charging de ultima generatie. Nu prea stiu insa cum sa analizez situatia acumulatorului, pentru ca amintirea Huawei P9 si Huawei P9 Plus este inca proaspata si trebuie sa amintesc ca performantele acumulatoarelor acestor terminale nu mi s-au parut deloc impresionante. Ramane de vazut cum se va comporta la acest capitol noul varf de gama al companiei. Si daca mi se permite sa mai adaug un minus: s-a tot vehiculat posibilitatea ca flagshipul sa beneficieze la ambele modele din 2017 de incarcare wireless. Ei bine, cu dezamagire spun ca: cele doua varfuri de gama, nu au parte de aceasta tehnologie!

Huawei P10 specificatii

  • Lansare: martie 2017
  • Display: IPS NEO LCD 5.1 „, 1080×1920 , (~71.2% screen-to-body ratio)
  • Sistem de operare: Android 7.0 Nougat + EMUI 5.1
  • Chipset: HiSillicon Kirin 960 – CPU Octa-core (4×2.4 GHz Cortex-A73 & 4×1.8 GHz Cortex-A53)
  • GPU: Mali G71 MP8
  • Memorie interna: 32GB/64 GB
  • Memorie RAM: 4GB
  • Sistem camere: Dual 20 MP + 12 MP, f/2.2, OIS, phase detection autofocus, dual-LED (dual tone) flash, Video 2160p@30fps, 1080p@60fps + selfie camera: 8 MP, f/1.9
  • WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, DLNA, WiFi Direct, hotspot
  • Acumulator: Li-Ion 3200 mAh

huawei p10

Huawei P10 pret si disponibilitate

Terminalul vedeta al companiei in acest an, va fi scos la vanzare in luna martie. Vom putea achizitiona Huawei P10 in culorile alb, negru, auriu, albastru, verde, argintiu si roz-auriu! Asadar o varietate impresionanta si oarecum neasteptata de culori, care pe mine personal ma bucura. Daca vrei sa faci cadou acest terminal, cu siguranta poti alege telefonul in functie de culoarea favorita sau de personalitatea destinatarului. Pretul insa este posibil sa te descurajele. Huawei P10 nu va fi lansat din cate se pare in Statele Unite ale Americii in niciuna dintre versiunile sale, dar va ajunge in Europa cu prioritate in Marea Britanie. Conform primelor informatii, versiunea standard Huawei P10 va costa 650 de euro. Este un pret de flagshttps://catmobile.ro/huse-huawei-p10/hip fara indoiala si pare un pret justificat in mare de ceea ce ne aduce in acest an compania chineza cand vine vorba de flagshipul sau. Pentru huse Huawei P10, nu uita sa verifici oferta noastra de ultima ora.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 6 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei P10
Price
Ron 2599
Product Availability
Available in Stock