Reviews, Stiri

Huawei Nova 2s lansat oficial: pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va anuntam in urma cu cateva zile ca sunt sanse destul de mari ca Huawei sa lanseze pe piata un smartphone foarte atractiv, denumit Huawei Nova 2s. Device-ul aparuse deja in cateva imagini interesante pe internet pe parcursul acestei saptamani, semn ca lansarea sa era aproape inevitabila in perioada urmatoare. Si, asa s-a intamplat! Huawei Nova 2s vede lumina zilei la Beijing, in China, in cadrul unei confrinte de presa desfasurate in aceasta dupa -amiaza.

Huawei Nova 2s primele impresii: specificatii tehnice si detalii oficiale

Anul acesta in iunie, cel mai mare producator de telefoane din China lansa pe piata modelul Huawei nova 2, smartphone echipat cu procesorul Kirin 659 si cu 4GB memorie RAM la bord. Pe finalul anului, descoperim versiunea Huawei Nova 2s, un telefon foarte atractiv atat ca design, cat si ca specificatii tehnice.

Huawei Nova 2s (1)

Noul Huawei Nova 2s adopta un concept bazat aproape in exclusivitate pe sticla, fiind imbracat in acest material atat pe partea din fata, cat si pe partea sa din spate. Terminalul asigura deblocare faciala (facial-to-unlock function) in decurs de cateva secunde. Va fi disponibl conform presei chineze in mai multe versiuni de culoare, cel mai probabil pe negru, rosu, albastru, auriu, roz si chiar argintiu. Aproape sigur primele optiuni de culoare disponibile pe piata vor fi rosu si negru. Pe partea sa frontala, Huawei Nova 2s va avea si senzor de amprente.

Huawei Nova 2s

Restul specificatiilor le-ati putut citi si intr-un articol anterior dar le vom trece din nou, pe scurt, in revista. Modelul vine echipat cu un display in format 18:9, deci total diferit de ceea ce am vazut in iunie. Avem o diagonala mult mai mare, de 6 -inch, cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli, dar si un procesor mai bun, constructie interna, model Kirin 960.

Huawei Nova 2s (3)

Procesorul este cuplat cu o memorie RAM de 6GB, iar capacitatea de stocare va fi de 64 GB sau 128 GB. In sectorul foto, Nova 2s de la Huawei vine cu o camera foto principala duala de 20 + 2 MP, capabila inclusiv de efect bokeh. Camera frontala are de asemenea un setup dual cu senzori de 16 si 20 megpaixlei plus o excelenta apertura F/1.8.

Huawei Nova 2s (4)

Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 3.240 de miliamperi si ruleaza din fabrica EMUI 8.0 bazat pe Android Nougat.

Pret si disponibilitate Huawei Nova 2s

Conform presei chineze, modelul Huawei Nova 2s va fi disponibil in trei versiuni diferite dupa cum urmeaza

o Huawei Nova 2s cu 4 GB RAM si 64 GB ROM va costa 410 dolari
o Huawei Nova 2s cu 6 GB RAM si 64 GB ROM va costa 455 dolari
o Huawei Nova 2s cu 6 GB RAM si 128 GB ROM va costa 516 dolari

Telefonul poate fi comandat deja la pre-comanda, iar vanzarile oficiale vor incepe din data de 12 decemebrie. Pretul de achizitie este incontestabil unul destul de rezonabil pentru ceea ce ofera device-ul.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Nova 2s