Stiri

Huawei Mate 10 Pro poster promotional, cu cateva zile inainte de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Seria Mate 10 de la Huawei este aproape de lansarea oficiala, iar noi imagini si scapari despre aceste telefoane importante apar in presa. Acum, este randul lui Huawei Mate 10 Pro sa se joace cu imaginatia noastra, dupa ce un poster promotional al telefonului poate fi zarit pe internet. Va reamintim ca la inceputul lunii, celebrul leaker, Evan Blass, ne-a dezvaluit in premiera cum va arata Mate 10 Pro.

Huawei Mate 10 Pro specificatii tehnice inainte de lansarea oficiala

Noul Huawei Mate 10 Pro apare intr-un poster promotional, cu cateva zile inainte de lansarea oficiala, care va avea loc in data de 16 octombrie, alaturi de celelalte terminale din gama Mate 10. Viitorul smartphone al companiei Huawei apare intr-o imagine atractiva, fiind vizibil pe culoarea Rose Gold. Constructia metalica, anuntata deja de mai toate sursele de incredere din presa chineza, iese la suprafata, dar ramane totusi de vazut daca vorbim despre un design unibody sau nu.

Huawei Mate 10 Pro

Cele mai multe speculatii anuntat ca Huawei Mate 10 Pro va avea un ecran „Entireview” Quad HD, cu rezolutie 2180 x 1440 pixeli. In schimb, se pare ca in lumina ultimelor evenimente, surse de incredere din presa asiatica, sustin ca Huawei Mate 10 Pro va avea doar un ecran Full HD 1080p display. Este interesant de vazut daca asa se va intampla, pentru ca asta ar insemna un downgrade pentru acest terminal fata de Mate 9 Pro care venea cu display QHD.

Se stie insa cert ca Huawei Mate 10 Pro va avea un ecran aproape bezel-less, cu aspect 18:9. Setupul dual pentru camera principala (asociata evident cu brandul Leica) nu va lipsit, in timp ce senzorii vor fi probabil de 23, respectiv 20 megapixeli.

Sub capota, terminalul va avea un procesor Kirin 970 cuplat cu versiuni diferite de memorie RAM. Huawei Mate 10 Pro va avea 6 GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea de date, dar si versiuni de 6 GB RAM cu 256 GB stocare de date sau 8 GB memorie RAM cu 256 GB pentru stocarea de date.

Este de asteptat ca Huawei Mate 10 Pro sa ruleze din fabrica Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare al celor de la Google. Acesta va fi customizat cu cea mai noua versiune a interfatei proprietare Huawei. Totodata, Mate 10 Pro va beneficia de suportul unei baterii de 4000 miliamperi, cu suport fast charging.

In ceea ce priveste disponibilitatea si pretul, Huawei Mate 10 Pro va fi cel mai probabil accesibil viitorilor cumparatori pe culori precum negru, albastru, rose cold si coffee brown. Lansarea va avea loc in data de 16 octombrie, alaturi de lansarea partenerilor de gama, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Lite si Huawei Mate 10 Porsche Edition. Pretul telefonul ar urma sa fie unul destul de piperat, cuprins intre 750 si 1100 de dolari pentru versiunea cea mai potenta. Gasiti alte detalii despre specificatiile Huawei Mate 10 si Mate 10 Pro si pe blogul nostru.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes