Reviews, Stiri

Huawei Mate 10 Porsche Design pareri, specificatii tehnice, pret

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Gigantul din China –Huawei– a lansat oficial noile terminale din seria Mate, Huawei Mate 10 (review) si Huawei Mate 10 Pro (review). Pe langa cele doua handset-uri high-end, compania a lansat si cea mai noua versiune „de lux” a seriei, smartphone-ul Huawei Mate 10 Porsche Design. Acest device este realizat in parteneriat cu Porsche Design si are un pret extrem de mare, normal oarecum pentru o editie „luxury”.

Diferentele dintre acest model si celelalte modele ale seriei se leaga de capacitatea de stocare mai mare si de design-ul telefonului. Despre Huawei Mate 10 Porsche Design vom discuta si noi, pe scurt, in continuare.

Huawei Mate 10 Porsche Design specificatii, aspect, pareri si pret de achizitie

Noul Huawei Mate 10 Porsche Design primeste ecran cu format 18:9 si o baterie foarte puternica, de 4000 de miliamperi. Daca Huawei Mate 10 Pro am stabilit deja ca arata impresionant din majoritatea punctelor de vedere, oare ce aduce acest spectaculos smartphone luxury?

Huawei Mate 10 Porsche Design

Ei bine, Huawei Mate 10 Porsche Design face trecerea spre deosebire de Mate 9 Porsche Design spre un negru ceva mai intens (exista si o versiune vanilla). La tinerea in mana, device-ul se simte exact precum Mate 10 Pro, dar calitatea superioara pare usor de dedus. E drept, prin prisma constructiei sale, acest luxury smartphone atrage si ceva mai multe amprente.

Ecranul 18:9 are o diagonala de 6 inch, vine imbracat in sticla curbata si arata magistral. Techcrunch il „alinta” cu superlativul „super handsome”, in timp ce The Verge ii ofera titulatura de „rich feeling smartphone”.

Logo-ul Porsche Desing este prezent pe spatele device-ului, in timp ce sub capota avem un procesor Kirin 970 la fel ca si pe celelalte terminale din serie, cu inteligenta artificiala. Setupul de pe spate sugereaza existenta unei camere duale potente, in timp ce sistemul de operare de pe acest item este Android 8.0 Oreo. Avem 6 GB memorie RAM la dispozitive, dar nu avem slot pentru carduri micro SD. Nici nu vad de ce ar fi nevoie tinand cont de capacitatea de stocare flash a telefonului: 256 GB!

Huawei Mate 10 Porsche Design (2)

Si totusi, chiar daca prezinta practic aceleasi specificatii ca si Mate 10 Pro, cu diferenta structurala din dreptul memoriei native, ei bine, Huawei Mate 10 Porsche Design va costa aproximativ 1400 de dolari. Suma pare absolut exagerata si nu poate fi pusa doar pe seama celor de la Porsche Design. Smartphone-ul va fi disponibil in 20 de tari incepand cu data de 20 noiembrie.

Evident, smartphone-ul va ajunge si in Europa, dar si in Orientul Mijlociu si majoritatea locatiilor tinta pentru Huawei din Asia. Chiar daca pretul ni se pare amenintator, ar trebui amintit totusi faptul ca Mate 9 Porsche Design a avut stocul epuizat complet! Ramane de vazut ce se va intampla cu acest device din 2017.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Mate 10 Porsche Design