Stiri

Huawei Mate 10 noi randari: telefonul va avea ecran bezel-less

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

In ultima vreme s-a speculat intens ca noul smartphone Huawei Mate 10 va avea un aspect cu totul si cu totul diferit fata de predecesorii sai. Mult asteptatul device ramane si in aceasta saptamana in centrul atentiei, mai ales dupa ultima scurgere de informatii care ne arata imagini noi cu modelul. Iar imaginile ne dezvaluie un design atractiv, surprinzator si captivant.

Noul concept Huawei Mate 10 si perioada de lansare a terminalului

Pe platforma social-media din China, Weibo, imaginile cu Huawei Mate 10 au facut senzatie. De ce? Pentru ca noul terminal vine din cate se pare cu ecran bezel-less de tip Samsung Galaxy S8. Corpul este unibody, iar setup-ul foto include doua formatul dual-camera.

Huawei Mate 10

Analizand cu atentia noua imagine vie Weibo, putem observa ca terminalul Huawei Mate 10 va avea un ecran masiv, cu margini foarte subtiri, atat in partea de sus cat si in partea de jos. Se pare ca nu exista un home button si ca Huawei copiaza oarecum modelul Samsung Galaxy S8 la aceste detalii.

Dincolo de toate, producatorul nu a renuntat la amprenta celor de la Leica. Mai exact, pe partea din spate, Huawei Mate 10 va avea o camera foto duala produsa de Leica, plus blitz in partea laterala. Exista scanner de amprente, in timp ce finisajul telefonului, dincolo de aspectul premium evident, este unul metalic, sugerand o schimbare in bine la capitolul design.

E drept, autenticitatea fotografiei de pe Weibo este greu de confirmat, astfel ca aceste scurgeri de informatii trebuie tratate cu o oarecare doza de rezerve. Pe de alta parte, nu sunt primele zvonuri despre Huawei Mate 10 si noul sa design. Chiar si pe Youtube a circulat in clip care ne conduce practic catre aceeasi directie, un clip pe care il puteti urmari mai jos.

Daca toate aceste informatii se vor confirma, pare destul de clar ca pentru telefoanele Huawei va incepe o noua era. De asemenea, conform informatiilor neoficiale, smartphone-ul Huawei Mate 10 s-ar putea lansa pe finalul lunii octombrie, ceea ce inseamna ca producatorul va incerca oarecum sa provoace principalii sai competitori, Apple si Samsung. Aceste doua mari companii vor lansa Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 8 in aproximativ aceeasi perioada.

Huawei Mate 10 (2)

De altfel, directorul Huawei a confirmat ca device-ul Mate 10 va concura cu iPhone 8 si ca terminalul va beneficia de un concept nou, cu o viata imbunatatita a bateriei si cu camere foto mai bune.

Summary
 Huawei Mate 10 noi randari: telefonul va avea ecran bezel-less
Article Name
Huawei Mate 10 noi randari: telefonul va avea ecran bezel-less
Description
Huawei Mate 10 apare in imagini noi care-i dezvaluie ecranul de tip bezel less si sistemul dual de camere marca Leica