Stiri

Huawei lucreaza la noul Huawei Honor 7X

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Bursa zvonurilor de ieri anunta ca producatorul chinez cu cea mai mare cota de piata, Huawei, lucreaza intens la un smartphone dual camera. Anumite publicatii au speculat momentul anuntand ca noul terminal va fi modelul Huawei Honor V9 Mini, insa informatiile cele mai recente de pe piata sustin altceva. Se pare ca Huawei pregateste de fapt viitorul Huawei Honor 7X. Conform site-ului Gizmochina, compania a primit certificare 3C in China pentru acest model de telefon.

Ce specificatii aduce Huawei Honor 7X

Aceeasi sursa ne anunta si posibilele specificatii ale noului termina. Acesta va fi echipat cu un display full HD cu diagonala de 5.5 inch si va avea preinstalat Android 7.1 Nougat customizat cu interfata proprietara, EMUI 5.1

Huawei Honor 7X

Huawei Honor 7X va avea la bord un procesor destul de puternic de tip mid-range. Chipsetul marca Huawei va fi cel mai probabil un model Kirin 670 construit pe un proces de 12 nm. Se pare ca acest chipset va fi echipat cu 2 nuclee de tip Moscow care vor rula la 2.2 Ghz si cu alte patru nuclee Cortex A52, tactate la frecventa de 2.0 Ghz. Teoretic, procesorul va fi cuplat cu acceleratorul grafic Mali G72MP4 si cu 4GB memorie RAM. La baza sa vor sta 32 sau 64 GB memorie nativa in functie de versiune.

Huawei Honor 7X va avea sistem dual de camere foto, cel mai probabil, camera principala urmand a avea doi senzori de cate 12 megapixeli fiecare. Acumulatorul device-ului este asteptat sa atinga o capacitate remarcabila, de 4000 miliamperi.

Huawei Honor 7X (2)

In ceea ce priveste design-ul, Huawei Honor 7X se va baza in mod cert pe un corp metalic, va avea port USB tip C si difuzoare externe. Pe partea din spate, asa cum se poate observa din imagini, Huawei Honor 7X seamana destul de tare cu Huawei Honor V9, cel care era speculat a fi acest model de telefon.

Versiunea cea mai scumpa de Huawei Honor 7X va fi cea de 64GB care va costa se pare 272 de dolari. Pentru a achizitiona versiunea mai ieftina va trebui sa scoatem din buzunar 227 de dolari.

Summary
Huawei lucreaza la noul Huawei Honor 7X
Article Name
Huawei lucreaza la noul Huawei Honor 7X
Description
Huawei Honor 7X va fi urmatorul model mid-range pe care producatorul chinez il va lansa pe piata in perioada urmatoare