Stiri

Huawei confirma procesorul Kirin 970 pe noul Huawei Mate 10

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nu este nimic altceva decat o confirmare, dar este una cat se poate de importanta. Cei de la Huawei ne anunta ca viitorul Huawei Mate 10 va fi echipat cu noul model de procesor proprietar, Kirin 970.

Huawei confirma procesorul cu care noul Huawei Mate 10 este pregatit sa impresioneze

Pe 16 octombrie in Germania, la Munchen, cea mai mare companie de telefoane mobile din China, Huawei, va lansa noul model de Huawei Mate. Totodata, odata cu lansarea Huawei Mate 10, producatorul chinez lanseaza pe piata noua generatie de procesoare de top, Kirin 970, platforma cu care va fi echipat si noul terminal de top al companiei.

Asa cum se poate observa din afisul de prezentare de pe contul oficial de Twitter al producatorului, Huawei ne indeamna sa „deblocam potentialul maxim cu ajutorul Huawei Mate 10, propulsat de modelul de procesor Kirin 970”. Imaginea subliniaza si un aspect spectaculos al telefonului Huawei Mate 10 care va avea un display de tip „full screen”, practic fara margini. Nu este exclus ca pe 16 octombrie, compania asiatica sa ne prezinte doua versiuni de Huawei Mate 10 tinand cont ca in afisul de prezentare, Huawei vorbeste despre seria Mate 10: „Stay tuned for the Huawei Mate 10 series powered by Kirin 970”.

Huawei Mate 10

Saptamana trecuta ati putut citi primele informatii despre posibila configuratie a terminalului care se va baza aproape sigur pe cel mai nou sistem de operare al Google, Android 8.0.

Restul specificatiilor se contureaza in jurul modelului de procesor Kirin 970, primul chip al producatorului construit pe 10 nm. Huawei Mate 10 va avea un ecran de 6 inch cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli si camera principala duala cu senzori de 12, respectiv 20 megapixeli. Ecranul full screen va avea un raport 18:0, iar producatorul va promova in premiera si cea mai noua versiune a interfatei EMUI, v6.0.

Summary
Huawei confirma procesorul Kirin 970 pe noul Huawei Mate 10
Article Name
Huawei confirma procesorul Kirin 970 pe noul Huawei Mate 10
Description
Huawei Mate 10 va fi propulsat de noul procesor Kirin 970 ne confirma chiar producatorul printr-un anunt oficial pe Twitter