Reviews, Stiri

Huawei Honor View 10 este oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

„Noul” Huawei Honor View 10 nu este de fapt un telefon nou. Discutam despre o noua optiune pe care Huawei prin subdivizia sa Honor o ofera pietei, pentru ca modelul Huawei Honor View 10 se adreseaza de fapt altor regiuni din afara Chinei.

Modelul cu denumirea Honor 10 a fost lansat in urma cu putin timp in aceasta tara si depsre acest handset puteti citi mai multe detalii in acest review Honor 10 de pe blogul nostru. Noua versiune Huawei Honor View 10 primeste asadar in denumirea oficiala „view” si va fi disponibila in alte regiuni de pe glob. Va fi insa ea diferita de modelul clasic din China? Absolut, nu!

Specificatii tehnice Huawei Honor View 10

Huawei Honor View 10 respecta atat configuratia interna, cat si aspectul modelului Honor 10. Nu descoperim diferente intre aceste doua terminale, ceea ce inseamna ca Huawei a tinut doar la schimbarea denumirii pentru handset-ul sau pe care il va directiona probabil si pe piata din Statele Unite ale Americii.

Huawei Honor View 10 (3)

Ce ne propune Huawei Honor View 10? In primul rand procesorul foarte puternic Kirin 970, procesor produs de Huawei. Cel mai mare producator de smartphone-uri din China a decis sa cupleze acest terminat tot cu 6 GB RAM si cu 128 GB ROM. Ecranul are o diagonala mare (5.99-inch) si suporta o rezolutie Full HD +.

Evident, se remarca prin faptul ca are aspect 18:9 Full View, in timp ce cumva, Huawei a reusit sa inghesuie senzorul de amprente sub afisaj, pe o margine destul de ingusta.

Spatele terminalului este complet metalic si se bucura de finisaje de cea mai buna calitate. Acest phablet este fara indoiala unul impresionant si datorita camerei sale duale care vine cu caracteristici de top: senzori de 16 si 20 de megapixeli, PDAF, capacitate de inregistrare video in format Ultra HD cu 30 de cadre pe secunda. Frontal, Huawei Honor View 10 are o camera de 13 megapixeli plus tehnologie de deblocare faciala.

Huawei Honor View 10 (2)

Bateria telefonului are o capacitate de 3750 mAh, in timp ce greutatea telefonului atinge 172 de grame. Huawei Honor View 10 este un ciuda dimensiunilor sale un telefon ultra slim: are o grosime de doar 7 milimetri.

Huawei Honor View 10

Incepand cu luna viitoare, prima a anului 2018, Huawei Honor View 10 va fi disponibil si in Europa. Pretul reprezinta cu siguranta unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui device: 500 de euro va costa phablet-ul ceea ce am putea spune ca reprezinta un raport calitate-pret cu adevarat de invidiat. Ne bucuram ca va ajunge si in Romania si il asteptam cu nerabdare pentru un review complet.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Huawei / Honor
Product Name
Huawei Honor View 10
Price
500