Reviews, Stiri

Huawei Honor V9 lansat oficial: review, specificatii si opinii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Despre Huawei Honor V9 (smartphone-ul va fi cunoscut si ca Honor 8 Pro) am scris si noi la inceputul anului, anuntand lansarea sa oficiala programata pentru data de 21 februarie. Cum aceasta data a venit, iar Huawei Honor V9 a fost oficial propus pietei de catre compania chineza, vom discuta astazi ceva mai pe larg despre acest terminal interesant. Phableta va avea un display de calitate de 5.7 inch si o baterie extrem de generoasa.

Gama Honor de la Huawei

Aceasta divizie a companiei Huawei, este de fapt un sub-brand lansat cu un scop cat se poate de clar de catre chinezi. Prin intermediul acestei game, Huawei reuseste sa-si vanda dispozitivele cu dotari mediocre, decente sau chiar bune spre foarte bune, la preturi mici, dar fara a risca sa-si piarda din numele impresionant al concernului.Gama Honor include telefoane mobile, tablete sau diverse alte tehnologii asa cum sunt mai nou smartwatch-urile. In 2011 Huawei a pus prima caramida la constructia acestui sub-brand pentru ca in 2013, acesta sa devina deja cunoscut, popular si chiar apreciat.

Gama Honor ajuta compania Huawei sa lupte intr-o competitie interesanta contra brandurilor de buget de pe piata Asiatica, dar fara a-si pierde din renume. In aprilie 2014, Huawei lansa deja Honor 3C in Malaiezia, insa primul flagship de categorie a fost Honor 6, un smartphone vandut in 2015 in peste 20 de milioane de unitati. Honor 7, urmasul acestuia, a adus se spune un profit frumusel companiei chineze in special prin succesul de pe piata din India. Anul trecut, Huawei a lansat in Gama Honor terminale ca Huawei Honor Note 8 si Huawei Honor V8.

Huawei Honor V9 review si specificatii

Ce ne propune noul terminal din gama Honor? Ei bine, veti ramane surprinsi sa descoperiti dotati de o calitate impresionanta! In primul si primul rand, Huawei Honor V9 este echipat cu un procesor octa-core foarte rapid si performant: Kirin 960. In al doilea rand, in spatele acestuia, vom descoperi doua variante de memorii RAM, in functie de versiunea Huawei Honor V9 pentru care utilizatorul opteaza. Varianta standard are 4 GB RAM, in timp ce varianta superioara, beneficiaza de 6GB RAM. Aceeasi situatie individuala per versiune, o regasim si atunci cand discutam despre capacitatea de strocare a terminalului, Huawei Honor V9 urmand a miza in formula standard pe 64 GB si in varianta superioara pe 128 GB.

Huawei Honor V9 lansat oficial: review, specificatii si opinii

Extrem de interesant la acest terminal este si display-ul sau, unul impresionant de 5.7 inch cu rezolutie QHD! In ceea ce priveste sistemul de camere al dual-sim-ului de tip phablet lansat chiar ieri de Huawei, terminalul beneficiaza de doua camere. Camera principala are un senzor de imagine de 12 megapixeli, in timp ce camera secundara mizeaza pe un senzor de imagine de 8 megapixeli (peste asteptarile mele). Smartphone-ul ruleaza Android 7.0 Nougat, beneficiaza de senzor de amprente eficient, dar si de o baterie cu o capacitate generoasa de 4000 mAh.

Huawei Honor V9 pret si concluzii

Huawei Honor V9 este in acest moment disponibil doar pentru piata din China, insa in curand va fi disponibil pe intreaga zona din Asia, dar si pe piata internationala. In schimb, facem din nou precizarea ca pentru tari din afara zonei asiatice, acest smartphone il veti gasi cel mai probabil sub denumirea de Honor 8 Pro. Raportandu-ne la pretul din China al item-ului, putem afirma ca versiunea standard cu 64GB spatiu de stocare si 4 GB RAM, costa 2600 Yeni, ceea ce inseamna aproximativ 355 de euro in Europa (putin peste 1600 de lei in Romania). In schimb, versiunea Huawei Honor V9 cu 6 GB RAM si 128 GB spatiu stocare va depasi probabil pragul celor 2000 de lei pentru utilizatorii din tara noastra. E drept, Huawei Honor V9 este un terminal cu specificatii de calitate, iar plusurile sale evidente sunt bateria, display-ul QHD, memoria RAM si calitatea procesorului Kirin 960.

Huawei Honor V9 lansat oficial: review

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Honor V9